Čakám chlapca, prezradila Herečka roka Polnišová. Šaškovať chce ďalej

Hovorí sa, že tehotné ženy sú citlivejšie, v sobotu večer v rámci galavečera OTO však ocenená herečka roka Petra Polnišová neplakala.

15.03.2010 03:58
Petra Polnišová Foto:
Herečka roka Petra Polnišová.
debata

„Plače sa predsa pri absolútnom OTO-vi,“ vyhlásila s úsmevom. „Ja som bola v takom šoku, že som zabudla aj rozprávať,“ vysvetlila napokon tehotná herečka.

Bábätko, ktoré by sa malo narodiť v júni, sa vraj hlásilo počas celého prenosu. Keď však oznámili Polnišovej meno, neozvalo sa. „Kopalo predtým aj potom, ale v danej chvíli nastal absolútny pokoj,“ vysvetlila Polnišová a prezradila, že o pár mesiacov porodí chlapčeka. Pri otázke na meno však už reagovala so smiechom: „A rodný list by ste nechceli?“

Tehotenstvo vraj v živote obľúbenej hrdinky seriálu Ordinácia v ružovej záhrade veľa nezmenilo. „Akurát sa mi trošku zmenili chute, ale priberám tak, ako som priberala. Nič závažné sa nedeje. Ale je to nový pocit,“ vysvetlila herečka. „Hormóny si robia s človekom, čo chcú. Je to neopísateľný stav a ak sa ho človek stačí opísať, znie to trošku pateticky,“ doplnila.

Sobotňajší večer vyhlásenia ankety OTO 2009 sa pre Polnišovú niesol v znamení výnimočnosti. Doma má už dve sošky OTO, ale vôbec prvýkrát triumfovala v kategórii herečka.

Petra Polnišová (druhá sprava) bodovala aj v... Foto: Zdeno Gáfrik
Zľava: Michaela Čobejová, Gabika Dzuríková, Zdena Studenková, Jozef Vajda, Petra Polnišová a Tomáš Maštalír Petra Polnišová (druhá sprava) bodovala aj v rámci seriálovej kategórie, spolu s kolegami zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Zľava: Michaela Čobejová, Gabika Dzuríková, Zdena Studenková, Jozef Vajda a Tomáš Maštalír.

„Som šokovaná, že ma diváci začali vnímať ako herečku. Niežeby som sa tak necítila, ale predsa len som v minulosti bola zaradená v zabávačskej kategórii. Teraz som sa ocitla v kategórii veľkých herečiek. A to už nie je sranda,“ skonštatovala.

Sama má rada, keď môže striedať vo svojej práci vážnu aj zábavnú polohu. „Bavia ma veľmi seriózne polohy, ale zároveň by som sa nechcela vzdať šaškovania – to je môj naturel. Aj v šaškovaní je kus herectva a nie je to ľahké robiť.“

S víťazstvom vraj vôbec nepočítala. „Bola som zmierená s tým, že to nevyhrám ja. A keďže som mala roztrhnuté šaty a zlomený podpätok, skromne som sedela a nejako sa nezaoberala možnosťou zvíťaziť. A potom, keď som tam musela ísť, aj to celé asi tak vyzeralo. Ani si nepamätám, čo som vlastne hovorila. Možno som trepala dve na tri,“ vtipne skonštatovala Polnišová, ktorá vraj po pôrode čiastočne obmedzí pracovné aktivity.

Rada by však pokračovala v účinkovaní v zábavnej šou Partička. „Tá zaberie najmenej času a je to veľmi príjemná práca.“

Herec Ján Kroner zvíťazil v kategórii...
Čerstvá mamička Zlatica Puškárová získala sošku...
+55Speváčka Jana Kirschner obhájila víťazstvo v...
debata chyba

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...