Ako to bolo s aférou Toma Hanksa s Meg Ryanovou?

Magazíny National Enquirer a Star uviedli, že 60-ročný herec sa bude rozvádzať pre pletky s herečkami Meg Ryanovou a Felicity Jonesovou.

19.10.2016 18:00
Tom Hanks Foto: ,
Tom Hanks počas premiéry filmu 'Inferno'.
debata (1)

Americké týždenníky National Enquirer a Star sa ospravedlnili hercovi Tomovi Hanksovi a jeho manželke Rite Wilson za klamstvá, ktoré publikovali o ich vzťahu. Zástupcovia National Enquirer 10. októbra napísali, že dvojica sa bude rozvádzať, pričom dôvodom mal byť vzťah 60-ročného rodáka z kalifornského mesta Concord s kolegyňou Meg Ryan, s ktorou si zahral v romantických komédiách Bezsenné noci v Seattli (1993), Láska cez internet (1998) a tiež dráme Ithaca (2015). „Nemali sme v úmysle informovať, že Tom Hanks a Meg Ryan majú neprimeraný vzťah alebo že sa Rita Wilson rozvádza,“ uviedol National Enquirer.

Podobné vyjadrenie poskytli aj zástupcovia magazínu Star, no podľa nich mal mať Hanks pletky s herečkou Felicity Jones, s ktorou sa objavil vo filme Inferno (2016). Obe periodiká upravili informácie v článkoch na internete a urobia tak aj v tlačených vydaniach.

Tom Hanks, ktorý účinkoval napríklad aj vo filmoch Philadelphia (1993), Forrest Gump (1994), Zachráňte vojaka Ryana (1998), Stroskotanec (2000) alebo Most špiónov (2015), a Wilson sa zosobášili v roku 1988. Obaja uviedli, že doteraz sa z podobných správ o rozvode len smiali, no s blížiacim sa 29. výročím manželstva sa rozhodli, že takého klamstvá už nebudú tolerovať, keďže manželstvo je základom ich rodiny.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Tom Hanks #Meg Ryan

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...