Ciara stiahla žalobu na svojho ex snúbenca

Americká r'n'b speváčka Ciara stiahla žalobu za urážku na cti, ktorú podala vo februári na svojho bývalého snúbenca, rapera Futurea.

23.10.2016 00:00
Ciara Foto: ,
Speváčka Ciara na vyhlásení cien ESPY Awards v kreácii Cavalli Couture.
debata

Podľa informácií portálu TMZ.com sa tak rozhodla, pretože mala v ostatnom čase vyššie finančné príjmy, na základe čoho by pri žalobe za urážku na cti nemala šancu uspieť. Jedným zo základných bodov takej žaloby je totiž preukázanie, že obvinený svojím správaním spôsobil žalobcovi značnú finančnú ujmu.

Tridsaťročná interpretka však rappera naďalej žaluje, a to za to, že ju verejne vykresľoval v zlom svetle a označoval za niekoho, kým nie je. V prípade takej žaloby netreba uviesť finančné straty, ale stačí dokázať, že žalobca utrpel psychickú ujmu.

Ciara, ktorá má s Futureom dvojročného syna Futurea Zahira Wilburna, sa v spomínanej žalobe odvoláva na rapperove vyhlásenia pre médiá a statusy na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, v ktorých spochybňoval jej materinské schopnosti. Rodáčka z Austinu v Texase preto chce, aby sa Future na verejnosti nevyjadroval k ich rodinnému životu a aby vymazal všetky tweety, v ktorých ho spomenul. Navyše požiadala o odškodné 15 miliónov dolárov.

Rodák z Atlanty na jej obvinenia zareagoval v apríli protižalobou, v ktorej uviedol, že hudobníčkinu reputáciu nemohol poškodiť, pretože v uplynulých rokoch jej kariéra stagnovala a už nie je relevantnou interpretkou. Vo svojej žalobe vtedy požiadal, aby o ňom Ciara nešírila lži, zaplatila jeho právne výdavky a tiež bližšie nešpecifikované odškodné.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Ciara #exsnúbenec

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...