Splnila jej detský sen! Mel C zaspievala s mladou dánskou kolegyňou

Anglická speváčka Melanie C vystúpila na koncerte svojej dánskej kolegyne MO.

24.10.2016 18:16
Melanie Chisholm Foto: ,
Bývalá speváčka Spice Girls, dnes úspešná muzikálová hviezda Melanie Chisholm.
debata (1)

Bývalá členka dievčenskej skupiny Spice Girls sa pripojila k 28-ročnej interpretke v sobotu počas jej vystúpenia v londýnskom Roundhouse. Spoločne zaspievali hit Say You’ll Be There, o ktorý sa v roku 1996 postarali práve Spice Girls. Cover verzia obľúbenej piesne je zároveň singlom MO, ktorá ho vydala v roku 2014.

Rodáčka z dánskej dediny Ubberud v deň koncertu naznačila, že jej posledné vystúpenie na britskom turné bude zároveň jedným z najvýznamnejších v kariére. „Pôjde o najväčšiu show môjho života! Idem sa zblázniť, no snažím sa pôsobiť pokojne, hoci mi to vôbec nejde. Veľmi sa teším na dnešný večer,“ napísala prostredníctvom služby Instagram speváčka, ktorá v ďalšom príspevku označila Melanie C za svoj detský idol.

Na spoločné vystúpenie zareagovala taktiež prostredníctvom Instagramu aj samotná Melanie C. „Dnes večer som mala tú česť zdieľať jedno pódium s touto úžasnou ženou. Ako dieťa ju inšpirovali Spice Girls a dnes inšpiruje ona mňa,“ napísala 42-ročná rodáčka z Whistonu k ich spoločnej fotografii.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #vystúpenie #pocta #Melanie Chisholm #MO

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...