Tehotná Petra Polnišová sa po móle prechádzala s bocianom na hlave

Modelkám som asi tak po pupok, ale štyrikrát väčšia, zasmiala sa po svojej premiére na predvádzacom móle Petra Polnišová.

22.03.2010 09:00
Petra Polnišová Foto:
Petra Polnišová ako modelka v kreácii Lenky Sršňovej.
debata

Ako modelka s extravagantnou kreáciou bociana na hlave sa na mólo postavila herečka Petra Polnišová. Úlohu modelky si vyskúšala počas prehliadky pri príležitosti otvorenia galery shopu VELVET s originálnou módou Borisa Hanečku, Hanky Převrátilovej, Marcela Holubca, Lenky Sršňovej, Márie Stranekovej a Martina Hrču a takisto otvorenia vizážistického štúdia Rokenrola Kláry Surdusovej a Daniely Strnadovej.

Žiarivo červený model z dielne Lenky Sršňovej predviedla Petra Polnišová aj s vytŕčajúcim bruškom. Od spomínanej návrhárky má Petra v skrini len jedny šaty ale dúfa, že nebudú posledné. „Ja by som od nej toho určite chcela viac, pretože jej modely sa mi veľmi páčia,“ vyjadrila sa na adresu mladej návrhárky. „Som veľmi citlivá na kvalitu šitia modelov a práve u Lenky si môžem byť istá, že ide o stopercentnú prácu,“ dodala.

„Na móle som sa cítila smiešne, lebo tým skutočným modelkám som asi tak po pupok, ale zato štyrikrát väčšia,“ zasmiala sa Petra a pokračovala: „Keďže som štyri roky hrala v predstavení Modelky a do duše modeliek som sa prevtelovala každý večer, tak to pre mňa nebolo až také prekvapujúce. Ale v sobotu večer to bola moja seriózna modelkovská premiéra na skutočnom móle. A som rada, že som počas svojej premiéry predviedla pekný, veselý model pre tehotné ženy.“

debata chyba

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...