Kim Kardashian stiahla žalobu na bulvárny portál, stačilo len toto...

Americká televízna celebrita Kim Kardashian West stiahla žalobu voči internetovému portálu MediaTakeOut.com.

25.10.2016 12:20
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna celebrita a internetová kráľovná Kim Kardashian.
debata

Ten zverejnil tri články o tom, že 36-ročná manželka rappera Kanyeho Westa zinscenovala svoje ozbrojené prepadnutie v Paríži, aby tak mohla spáchať poisťovací podvod.

Kardashian West podala žalobu za urážku na cti po tom, ako portál odmietol články stiahnuť a ospravedlniť sa za ne. Rodáčka z Los Angeles, ktorá žiadala bližšie nešpecifikované odškodné, sa rozhodla žalobu stiahnuť po tom, ako portál v pondelok predmetné články stiahol a zverejnil ospravedlnenie.

„MediaTakeOut, bohužiaľ, uverejnil sériu nepravdivých článkov o Kim Kardashian West, ktoré naznačovali, že zinscenovala lúpež v Paríži, klamala polícii a následne nahlásila poistnú škodu v hodnote 5,6 milióna dolárov za ukradnuté šperky. Portál MediaTakeOut vie, že Kim Kardashian West sa v skutočnosti stala v Paríži obeťou lúpeže. Natrvalo sme preto z našej webstránky stiahli všetky príspevky, ktoré naznačovali, že si prepadnutie vymyslela, klamala francúzskej polícii a spáchala poisťovací podvod,“ uviedli predstavitelia portálu.

K spomínanému prepadnutiu došlo 3. októbra v skorých ranných hodinách v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža. Do apartmánu Kardashian West vtedy vošli dvaja z pätice maskovaných lupičov oblečených ako policajti, ktorí predtým namierili zbraň na nočného strážnika a zviazali ho. Útočníci namierili zbraň aj na televíznu celebritu, následne ju zviazali a nechali ju tak v kúpeľni. Fyzicky jej však neublížili. Z apartmánu jej ukradli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. Zvyšní traja páchatelia pravdepodobne čakali vonku, pričom po lúpeži údajne všetci ušli na bicykloch.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Kim Kardashian #prepadnutie #bulvár

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...