Ťažké chvíle pre hviezdne sestry! Čo trápi Elle a Dakotu Fanningové?

Niekedy je život v Hollywoode poriadne náročný. Aj sestry Elle a Dakota Fanningové, dva hviezdne talenty, prežívajú momentálne náročné obdobie.

29.10.2016 00:00
debata
Herečka Dakota Fanning na akcii v New Yorku. Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Dakota Fanning Herečka Dakota Fanning na akcii v New Yorku.

Dôvodom je rozpad manželstva ich rodičov, ktorí ich sprevádzali hereckou kariérou odmalička a pričinili sa o to, že obe blondínky sa presadili vo filmovej brandži. Heather a Steven Fanningovci sa rozvádzajú po 27 rokoch manželstva, informoval o tom portál TMZ.com.

Ako zistil portál podľa dokumentov zo súde, kde bola podaná žiadosť, dôvodom rozvodu sú „neprekonateľné rozdiely“. Aké rozdiely sa môžu objaviť po bezmála tridsiatich rokoch manželstva, ani jeden z dvojice neodpovedal.

Fanningovci sa snažia celú záležitosť absolvovať bez pozornosti médií a po rovnakom vraj túžia obe sestry. Dakotu aj Elle momentálne zamestnávajú aktuálne filmové projekty. Kým staršia Dakota má v kinách snímku American Pastoral a začala nakrúcať film Ocean's 8, jej mladšia sestra sa pripravuje na nakrúcanie troch nových filmov. Do kín by mala prísť čoskoro komediálna dráma 20th Century Women.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #rodičia #Dakota Fanning #Elle Fanning

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....