Prsia von, na ruke milióny! Odkopnutá Mariah ukazuje, o čo prišiel ex

Správy o rozchode speváčky Mariah Careyovej a miliardára Jamesa Packera prekvapili. Ale sú pravdivé. Napriek tomu, že diva stále nosí na ruke zásnubný prsteň.

28.10.2016 16:10
debata
Speváčka Mariah Carey v reštaurácii Nobu v... Foto: Profimedia
Mariah Carey Speváčka Mariah Carey v reštaurácii Nobu v Malibu po ohlásení rozchodu s miliardárom Jamesom Packerom.

Štyridsaťšesťročnú speváčku zachytili objektívy paparazzov pred reštauráciou Nobu v Malibu, kam si zašla čerstvo po zverejnení správ o rozchode. Nedalo sa nevšimnúť, že na ruke jej stále svieti obrovský diamant za desať miliónov dolárov – prsteň, ktorý dostala práve od Packera ako súčasť žiadosti o ruku.

Ako informovali médiá, Carey si mohla prsteň nechať – Packer ho späť nežiadal. Dvojnásobná mama sa v uliciach Malibu objavila v odhaľujúcom tope, ktorý nedával veľký priestor fantázii. Z bujného dekoltu toho bolo totiž vidieť viac ako dosť. Niektoré médiá napísali, že Mariah chce ukázať, o čo Packer prišiel. Informácie o rozchode dvojice sú však odlišné a rozporuplné a asi len zainteresovaná dvojica vie, ako to bolo.

Podľa nemenovaných zdrojov viacerých bulvárnych portálov malo byť za rozchodom prílišné míňanie peňazí a údajné podvádzanie zo speváčkinej strany, to však zástupca Careyovej poprel. Ďalšie anonymy blízke interpretke zase pre magazíny People a Us Weekly uviedli, že s miliardárom zrušila zásnuby pre jeho správanie a tiež preto, že s ňou bol málo. “Toto jednoducho nie je pravda,“ poprel zasa tvrdenia Packerov zástupca.

Štyridsaťšesťročná Carey a o tri roky starší Packer začali randiť vlani v lete. Po ôsmich mesiacoch randenia sa v januári zasnúbili. Speváčka bola v rokoch 1993 až 1997 manželkou Tommyho Mottolu a následne sa v roku 2008 vydala za Nicka Cannona. Tomu porodila v apríli 2011 dvojčatá, ktorým dali mená Monroe a Moroccan Scott. Cannon v decembri 2014 podal žiadosť o rozvod. Packer bol tiež dvakrát ženatý.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Mariah Carey #krach #zásnuby #prsteň #dekolt #James Packer

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...