Michael Douglas vyhlásil, že Val Kilmer má rakovinu

Americký herec Val Kilmer má údajne rakovinu ústnej dutiny. Vyhlásil to jeho kolega Michael Douglas, ktorý tak spravil uplynulý víkend v rozhovore s anglickým moderátorom Jonathanom Rossom na špeciálnom podujatí v Londýne.

01.11.2016 14:15
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Foto: ,
Manželia Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones na archívnom zábere.
debata

Sedemdesiatdvaročný Douglas sa k tejto téme dostal, keď hovoril o filme Lovci levov (1996), v ktorom si zahral práve s Kilmerom. „Ten film sa nepodaril tak dobre, ako som dúfal, ale nakrúcanie som si naozaj užil. Val je úžasný chlapík, ktorý bojuje presne s tým istým, čo som mal aj ja. Jeho prognózy však nie sú príliš dobré. Modlím sa za neho. To je aj dôvod, prečo je v ostatnom čase okolo neho ticho," uviedol Douglas, ktorý v minulosti prekonal rakovinu jazyka, hoci spočiatku tvrdil, že šlo o rakovinu hrtana.

Správy o tom, že Kilmer má rakovinu a podstúpil operáciu, sa po prvý raz objavili v médiách už vlani v januári. Herec to však opakovane poprel. Douglasov hovorca v pondelok uviedol, že herec sa v čase spomínaného rozhovoru s Rossom domnieval, že Kilmer má rakovinu.

„Michael a Val spolu nehovorili už viac než rok, takže, ak nemá rakovinu, tak je to skvelé. Michael sa v tom rozhovore vyjadril, že už dlho spolu nehovorili a zaželal mu veľa šťastia," uviedol Douglasov hovorca pre magazín Us Weekly.

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #Michael Douglas #rozhovor #Val Kilmer

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...