Robotom na dvakrát! Fassbender prezradil tajomstvo o novom Votrelcovi

Nemecko-írsky herec Michael Fassbender potvrdil, že v pripravovanom sci-fi Alien: Covenant režiséra Ridleyho Scotta stvárni dve postavy.

03.11.2016 08:30
Nominovaný herec Michael Fassbender. Foto: ,
Herec Michael Fassbender na archívnom zábere.
debata

Tridsaťdeväťročný rodák z Heidelbergu si v novinke znova zopakuje úlohu Davida z filmu Prometheus (2012), pričom však stvárni aj ďalšieho androida menom Walter. Alien: Covenant bude prequelom Votrelca (1979) a zároveň sequelom spomínaného Promethea.

„Môžem povedať, že hrám dvoch robotov – Waltera a Davida. Myslím, že je skvelé, že sa Ridley vrátil k pôvodnému hororovému elementu Votrelca. Ale zároveň zachoval štýl Promethea. Ridley to už aj zostrihal, je ako stroj,“ uviedol Fassbender v rozhovore pre denník The Irish Times.

Snímka Alien: Covenant prinesie príbeh o členoch posádky vesmírnej lode Covenant, ktorá smeruje k odľahlej planéte v domnienke, že ide iba o neprebádaný terén. V skutočnosti je však temným a nebezpečným svetom s jediným obyvateľom, spomínaným Davidom v podaní Fassbendera, ktorý prežil zničenú expedíciu lode Prometheus.

Očakáva sa, že Alien: Covenant bude prvou časťou novej trilógie, ktorá prepojí udalosti z Votrelca a snímky Prometheus. Snímka, v ktorej sa predstavia aj Katherine Waterston, Danny McBride, Noomi Rapace či Demián Bichir, sa dostane do amerických kín 4. augusta 2017.

debata chyba
Viac na túto tému: #postava #Ridley Scott #Michael Fassbender #Trilógia #Alien

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...