Zápal priedušiek skolil Luciu Bílú. Zrušila koncerty svojho života

Česká speváčka a herečka Lucie Bílá odložila dva koncerty, ktoré sa mali konať tento víkend v pražskej O2 Arene.

06.11.2016 11:28
Lucie Bílá Foto: ,
Speváčka Lucie Bílá na archívnom zábere.
debata

Česká speváčka a herečka Lucie Bílá odložila dva koncerty, ktoré sa mali konať tento víkend v pražskej O2 Arene. Päťdesiatročná interpretka o tom informovala v sobotu prostredníctvom vyhlásenia pre médiá, v ktorom uviedla, že má zápal priedušiek.

„Tridsať rokov sa pripravujem na taký veľký koncert. Ostatných niekoľko mesiacov poctivo ladím formu psychicky aj fyzicky. A teraz sa mi stalo to, o čom sa všetkým spevákom zdá v najhorších snoch. Dvakrát vypredaná O2 Arena a ja mám zápal priedušiek,“ napísala obľúbená speváčka, ktorá v dôsledku choroby stratila hlas.

„Som zvyknutá ísť na pódium v akomkoľvek stave, ale nemôžem ísť bez hlasu. Nedokážete si predstaviť, aké je to pre mňa ťažké, ale musím po prvý raz v živote povedať: "Dnes ani zajtra nevystúpim. Z celého srdca sa vám ospravedlňujem',“ dodala.

Rodáčka z Otvovíc preložila oba vypredané koncerty s názvom Fifty Fifty na nedeľu 8. januára 2017. Vystúpenie, ktoré sa malo uskutočniť v sobotu, sa začne v ten deň o 20:00 a koncert pôvodne naplánovaný nadnes speváčka absolvuje o 14:00.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Lucie Bílá #zrušenie #Hlas

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....