Na otcovstvo vás nič nepripraví, tvrdí Eddie Redmayne

Anglický herec Eddie Redmayne nebol napriek všetkým radám pripravený na otcovstvo.

10.11.2016 10:30
Manželia Hannah Bagshawe a Eddie Redmayne. Foto: ,
Manželia Hannah Bagshawe a Eddie Redmayne.
debata

Rodák z Londýna, ktorý so svojou manželkou Hannah Bagshawe vychováva štvormesačnú dcéru Iris Mary, to prezradil v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight. „Nemyslím si, že vás na to čokoľvek pripraví. Je úžasné, že čo vám predtým každý povie, je klišé, ale pravda. Všetko ste to počuli predtým a aj napriek tomu, keď to zažívate, máte pocit, že je to po prvý raz. A zrazu začnete všetky tieto veci každému hovoriť, ako keby to boli nové a originálne myšlienky a oni odpovedajú, áno, to je klišé,“ vyjadril sa 34-ročný herec dodávajúc, že je rodičovstvo úžasná skúsenosť a jeho dcérka mu zakaždým rozjasní deň. „Kedykoľvek cítite únavu alebo niečo, ona je už krok pred vami a usmieva sa. Je to úžasné,“ vysvetlil.

Redmayne, ktorého budú môcť diváci a diváčky od 17. novembra vidieť ako Newta Scamandera v prvej snímke z päťdielnej série Fantastické zvery a ich výskyt, je tiež šťastný, že hrá v takom projekte, ktorý bude môcť jeho dcéra pozerať, keď bude staršia.

„Keď som vyrastal pri pozeraní týchto filmov (zo série o Harrym Potterovi, pozn. red.) a každý rok-dva sa ponáral do toho sveta, mal som pocit pohodlia. Bolo to ako dostať veľké objatia od J.K. Rowling a zbožňujem myšlienku, že by aj ďalšia generácia mohla mať niečo podobné. Aj napriek tomu, že sú Fantastické zvery v inom období, je to stále svet Harryho Pottera. Stále má to isté teplo a láskavosť,“ povedal.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #výchova #otcovstvo #Eddie Redmayne

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...