Pitt prvýkrát od rozvodu na verejnosti! Usmieva sa a môže za to...

Prvýkrát od ohlásenia rozvodu s manželkou Angelinou Jolieovou sa herec Brad Pitt objavil na verejnosti. Objektívom naservíroval aj úsmev.

10.11.2016 00:00
debata
Herečka Julia Roberts a jej kolega a kamarát... Foto: Profimedia
Julia Roberts a jej kolega a kamarát Brad Pitt Herečka Julia Roberts a jej kolega a kamarát Brad Pitt spoločne na premietaní filmu Moonlight v Los Angeles.

Päťdesiatdvaročný hollywoodsky herec sa v utorok večer objavil na premietaní snímky Moonlight, ktorú produkoval spoločne s herečkou a dlhoročnou kamarátkou Juliou Robertsovou. Dvojica sa kedysi zoznámila pri tvorbe filmu Mexičan a následne spolupracovala na snímke Dannyho jedenástka. Roberts údajne Pitta podporovala aj v posledných týždňoch a práve ona vraj herca opäť priviedla k srdečnému úsmevu, ktorý naservíroval médiám.

Zdroje z Pittovho okolia však poznamenávajú, že momentálna situácia ohľadom rozvodu a starostlivosti o deti neprináša hercovi veľa radosti. Na ďalších záberoch z premietania spomenutej snímky Moonlight vidieť herca s prešedivenými vlasmi a so strhanou a unavenou tvárou.

Začiatkom týždňa sa objavili informácie, že americká herečka a režisérka Angelina Jolie získala starostlivosť o deti, ktoré vychovávala s Pittom. Tri z nich sú hercovi biologickí potomkovia a traja ďalší sú adoptovaní. Pitt však údajne dohodu podpísal, pretože mu záleží na blahu jeho potomkov.

„Môžeme potvrdiť, že odborníci zaoberajúci sa starostlivosťou o deti podporili právoplatnú dohodu, ktorú podpísali obe strany pred viac ako týždňom. Podľa nej, všetkých šesť detí zostane v starostlivosti matky a budú spolu s otcom navštevovať terapeutické sedenia. Nemôžeme poskytnúť žiadne ďalšie detaily,“ uviedli zástupcovia pre US Weekly a dodali, že herec bude môcť deti navštevovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #úsmev #Brad Pitt #rozvod #starostlivosť #Julia Roberts #prvýkrát

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...