Návrat idolov? Take That spievali pre Robbieho, čas na turné však nie je

Anglická skupina Take That vystúpila na koncerte svojho bývalého člena, speváka Robbieho Williamsa.

09.11.2016 17:16
Robbie Williams Foto: ,
Britský spevák Robbie Williams na tlačovej konferencii v Londýne.
debata

Dnes trojčlenná formácia sa pripojila k 42-ročnému interpretovi v pondelok počas jeho vystúpenia v londýnskom Troxy, kde mu udelili špeciálnu BRITs Icon Award. Tú si prevzal z rúk súčasných členov Take That a následne spoločne zaspievali hity Back For Good a The Flood, ktoré nahrali v pôvodnom zložení. „Rob, či sa ti to páči alebo nie, navždy budeš členom Take That,“ zažartoval na záver spevák Howard Donald. Záznam z koncertu odvysiela v decembri ITV.

Robbie Williams sa stal po Eltonovi Johnovi a zosnulom Davidovi Bowiem len tretím hudobníkom, ktorému predstavitelia Britského fonografického priemyslu (BPI) udelili toto prestížne ocenenie. Pre rodáka z mesta Stoke-on-Trent je to už 18. BRIT Award, pričom žiaden interpret ich nezískal viac.

O možnom reunione skupiny Take That sa diskutuje už dlhší čas, keďže budúci rok oslávia 25. výročie vydania debutovej štúdiovky Take That & Party (1992). Williams sa však minulý týždeň pre BBC vyjadril, že nič také v najbližšej dobe neplánujú. „Bohužiaľ, nedokázali sme sa časovo zohrať. Niečo určite spravíme, ale nemyslím si, že to bude na budúci rok,“ vyhlásil.

Počas tlačovej konferencie k spomínanému vystúpeniu prezradil, že by s opätovným vystupovaním s Take That súhlasil, no nestane sa tak v súčasnosti. „Určite niekedy dôjde k reunionu, no nedokázali sme zosúladiť naše diáre na najbližších 12 mesiacov,“ uviedol spevák, ktorý absolvuje budúci rok európske turné k novému albumu The Heavy Entertainment Show (2016), vrátane augustových koncertov v Prahe, Budapešti a Viedni.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Robbie Williams #Take That #skupina

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...