Brad Pitt sa nedopustil hrubého zaobchádzania s deťmi

Americký herec Brad Pitt sa podľa predstaviteľov Úradu pre kontrolu starostlivosti o deti (DCFS) losangeleského okresu nedopustil hrubého zaobchádzania s deťmi.

10.11.2016 16:17
Brad Pitt - špeciál - oslava päťdesiatka - ako... Foto: ,
Herec Brad Pitt na archívnom zábere.
debata

Vyšetrovanie sa týkalo incidentu zo 14. septembra, keď 52-ročný rodák z Oklahomy na palube súkromného lietadla údajne pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol 15-ročného adoptívneho syna Maddoxa, ktorého má s manželkou Angelinou Jolie. Tá o niekoľko dní neskôr podala žiadosť o rozvod.

Incident však naďalej preveruje americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI), ktorý sa snaží zistiť, či došlo k napadnutiu dieťaťa. Získané informácie potom odovzdá prokurátorovi, ktorý následne rozhodne, či herca obžaluje. Tento proces však môže trvať ešte niekoľko mesiacov.

Jolie podala žiadosť o rozvod 19. septembra, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely a ako dátum odlúčenia 15. september. Štyridsaťjedenročná herečka tiež požiadala o plnú starostlivosť o deti. Výživné na ne ani manželské alimenty nepožaduje. Pitt však žiada o spoločnú fyzickú aj právnu starostlivosť o deti, ktoré sú momentálne v jej plnej starostlivosti, pričom Pitt sa s nimi môže stretávať.

Dvojica totiž prednedávnom uzavrela dohodu, podľa ktorej všetkých šesť detí zostane v starostlivosti matky a budú spolu s otcom navštevovať terapeutické sedenia. Ako však uviedol nemenovaný zdroj z hercovho okolia, Pitt má naďalej záujem o spoločnú starostlivosť.

debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #deti #Brad Pitt #zaobchádzanie

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...