Krásna milenka princa Harryho - čo by ste o nej mali vedieť?

Po boku britského princa Harryho, jedneého z najžiadanejších mužov (a starých mládencov) planéty sa objavila nová žena. Viete, o koho ide?

11.11.2016 00:00
debata (1)
Americká herečka Meghan Markle na archívnom... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Meghan Markle Americká herečka Meghan Markle na archívnom zábere.

Kensingtonský palác pred pár dňami oficiálne potvrdil, že Harry randí s herečkou Meghan Markleovou. Zároveň vyjadril znepokojenie nad prístupom médií, ktoré vraj herečku momentálne prenasledujú a svojím konaním doslova šikanujú.

Nech už to je, ako chce, isté je, že príťažlivá brunetka musela s podobným náporom trochu rátať. Ryšavý princ je celebrita a navyše s modrou krvou a celý svet túži vedieť, koho si vyberie ako svoju nastávajúcu. Momentálne sa adeptkou stala práve Meghan Markle.

Čo ste o nej možno nevedeli…

Herečku najviac preslávil projekt Suits, seriál, ktorý sa nakrúca v kanadskom Toronte. Práve tam Meghan momentálne aj žije, pričom spoločnosť doma jej vraj robia len jej psí kamaráti – bývalí záchranárski psi Bogart a Guy.

Niežeby sa však mužom vyhýbala. Nová priateľka princa Harryho bola už dokonca vydatá za producenta Trevora Engelsona, dvojica sa rozišla v roku 2014. Po tomto neúspešnom manželstve spájali Markleovú so známym kanadským šéfkuchárom, ale ani tento vzťah nevydržal.

Herečka Meghan Markle na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, ANDREW KELLY
Herečka Meghan Markle na archívnom zábere. Herečka Meghan Markle na archívnom zábere.

Podľa správ médií sa Harry zoznámil s herečkou na charitatívnej akcii v rámci Invictus Games, ktorá sa konala v Kanade. Herečka je tiež zanietenou aktivistkou a pomáha v projekte World Vision Canada, v rámci ktorého napríklad vycestovala do Rwandy a pomáhala s vybudovaním potrubí na pitnú vodu.

Kým otec Markleovej je beloch, mama Afroameričanka. Aj preto má vraj 35-ročná brunetka blízko k Afrike a snaží sa pomáhať zaostalému kontinentu. Pre jej pôvod sa však na internete objavilo množstvo urážlivých komentárov. Práve tie odsúdil aj princ Harry prostredníctvom vyhlásenia a označil ich za „nechutné rasistické a sexistické narážky“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #kariéra #herečka #kráska #pôvod #Meghan Markle

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....