Krásna Penélope Cruz mieri do Orient expresu

Štyridsaťdvaročná herečka sa predstaví vo filme Vražda v Orient exprese po boku Kennetha Branagha, Johnnyho Deppa či Michelle Pfeifferovej.

13.11.2016 16:30
NY Special Screening of "ma ma" Foto: ,
Herečka Penelope Cruz.
debata

Zatiaľ však nie je známe, koho 42-ročná rodáčka z Alcobendas stvárni.

V snímke o belgickom detektívovi Herculeovi Poirotovi (Branagh), ktorý vyšetruje vraždu v slávnom vlaku na ceste z Blízkeho východu do Európy, si tiež zahrajú Michael Peňa, Daisy Ridley, Leslie Odom Jr., Tom Bateman, Josh Gad, Lucy Boynton alebo Derek Jacobi.

Kenneth Branagh bude film tiež režírovať a spolu s Ridleym Scottom, Simonom Kinbergom, Markom Gordonom, Michaelom Schaeferom a Adityom Soodom aj produkovať. O scenár sa postaral Michael Green. Výrobu zastrešuje spoločnosť Fox. Film by sa mal do kín dostať 22. novembra 2017.

Od roku 1934, kedy detektívka Vražda v Orient exprese vyšla, vzniklo množstvo filmových a televíznych adaptácií. Zrejme najznámejšou je rovnomenná snímka z roku 1974, vďaka ktorej si Albert Finney vyslúžil nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší herec a jeho kolegyňa Ingrid Bergman si spomínanú sošku odniesla ako Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Penelope Cruz #Vražda v Orient exprese

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...