Toto je najsexi žijúci muž podľa magazínu People! Neuveríte, o koho ide!

Magazín People každoročne vyhlasuje najsexi muža planéty. A víťaz pre rok 2016 je už známy. Jeho meno vás možno poriadne prekvapí.

15.11.2016 16:19
debata (6)

He's sweet, smart—and sculpted! Dwayne #TheRock Johnson is PEOPLE's 2016 #SexiestManAlive! Link in our bio for more. @jefflipsky

Fotka uverejnená používateľom People Magazine (@people),

Podľa amerického spoločenského periodika si tento titul vyslúžil herec a bývalý zápasník Dwayne Johnson, známy tiež pod prezývkou The Rock. Časopis ho už stihol nafotiť na svoju najnovšiu titulnú stranu, ktorú zverejnil na oficiálnom profile na Instagrame.

„Povedal som, že to je úžasné,“ opísal Johnson svoju reakciu, keď sa dozvedel o zisku titulu. „A potom som sa prebehol mojou mysľou a hovoril si, aké vzrušujúce to je. Až som si pomyslel, že už som dosiahol úplný vrchol. Nie som si celkom istý, kam ďalej sa môžem ešte posunúť. Už som zvládol všetko, je to hotovo,“ komentoval 44-ročný Johnson.

Herec Dwayne Johnson na archívnom zábere v...
Dwayne Johnson a jeho dcéra Simone Alexandra...
+14Dwayne Johnson na premiére disneyovky  "Moana"...

Uviedol tiež, že za svoj život prežil množstvo výnimočných zmien. „Myslím si, že práve tie zmeny, ktoré sa udiali v mojom živote, úloha otca, úloha partnera a to, akým som bol a aký som teraz – tie veci viedli k sebaistote,“ doplnil Johnson, ktorý sa nevyhol ani otázke starostlivosti o krásu.

S úsmevom vraj v rozhovore uviedol, že jediné, čo má k dispozícii, je tvár. „Musíte sa o ňu starať. Takže ju pravidelne čistím a pílingujem,“ dodal.

 Nicole Scherzinger na premiére disneyovky...
Nicole Scherzinger na premiére disneyovky...
+5Herečka Auli'i Cravalho na premiére disneyovky...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #People #titul #najsexi muž #Dwayne Johnson

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...