Marc Anthony sa rozišiel s manželkou, môže za to bozk od bývalej?

Americký spevák Marc Anthony a jeho manželka, venezuelská modelka Shannon de Lima, sa rozišli po dvoch rokoch manželstva.

20.11.2016 00:00
Latin Billboard Awards Foto: ,
Spevák Marc Anthony a jeho manželka Shannon de Lima na archívnom zábere.
debata

Správu ako prvá priniesla relácia E! News a následne ju potvrdil americký magazín Us Weekly, ktorému to prezradil zdroj z okolia dvojice. „Jednoducho im to neklapalo a nemali toho dosť spoločného,“ uviedol zdroj.

Štyridsaťosemročný interpret a o 20 rokov mladšia modelka tvorili pár s prestávkami od roku 2012. V marci 2014 sa zasnúbili a 11. novembra toho roka sa zosobášili. Slávnosť sa konala v spevákovom dome v rezorte Casa de Campo v Dominikánskej republike.

Rodák z New Yorku má osemročné dvojčatá Maximiliana Davida a Emme Maribel z predchádzajúceho manželstva so speváčkou Jennifer Lopez, s ktorou sa zosobášil v roku 2004. V júli 2011 však oznámili rozchod a v júni 2014 ukončili rozvodové konanie. Okrem toho má aj ďalšie tri deti. De Lima má deväťročného syna Daniela z predchádzajúceho vzťahu.

Zaujímavosťou však je, že správa o rozchode sa objavili iba necelé dva dni po tom, čo si Anthony prevzal ocenenie na Latin Grammy z rúk exmanželky Jennifer Lopezovej. Tá mu vyznala na pódiu svoj obdiv a pred tisíckami divákov mu dala srdečný bozk.

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozchod #Latin Grammy #Marc Anthony #Shannon De Lima

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...