Chce si Kanye West pohnevať ďalších kolegov? Útočil aj na Beyoncé!

Americký raper a producent Kanye West zrušil svoje nedeľné vystúpenie v kalifornskom meste Inglewood.

21.11.2016 18:58
Kanye West Foto: ,
Raper Kanye West na archívnom zábere.
debata

Tridsaťdeväťročný interpret tak spravil iba niekoľko hodín pred začiatkom koncertu v miestnom The Forum. Vystúpenie bolo pritom náhradným termínom za koncert z 3. novembra, ktorý West predčasne ukončil pre problémy s hlasom. Dôvod jeho nedeľného rozhodnutia raper ani organizátori neuviedli, no majiteľom vstupeniek vrátia sumu v plnej výške.

Správa o zrušení vystúpenia v Inglewood prišla iba deň po tom, ako hudobník predčasne ukončil sobotný koncert v kalifornskom Sacramente. West, ktorý prišiel na pódium s približne 90-minútovým oneskorením, odohral iba niekoľko skladieb a následne, po zhruba 30 minútach, ukončil koncert spustením mikrofónu na zem.

Tomu predchádzal monológ, v ktorom vyjadril napríklad svoj názor na bývalú prezidentskú kandidátku Hillary Clinton či médiá. Počas prehovoru sa venoval aj rapperovi Jay Z a jeho manželke, speváčke Beyoncé.

Tridsaťpäťročnú interpretku obvinil, že údajne odmietla vystúpiť na tohtoročných MTV Video Music Awards, ak jej neudelia hlavnú cenu za videoklip roka. V prípade jej o 11 rokov staršieho manžela zas naznačil, že sa v ostatnej dobe nespráva ako skutočný priateľ. „Jay Z, zavolaj mi. Ešte si mi nezavolal. Prosím zavolaj. Rozprávaj sa so mnou ako chlap,“ povedal rodák z Atlanty.

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #Beyonce #koncert #Kanye West #zrušenie

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...