Dojatá Selena po psychickom kolapse ďakovala fanúšikom. Slzili aj hviezdy

Speváčku a herečku Selenu Gomezovú posledné mesiace sprevádzali osobné problémy. Pre stavy úzkosti a depresie sa prihlásila dokonca do liečebne neďaleko Nashville.

21.11.2016 14:00
debata
Selena Gomez získala sošku v kategórii... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
AWARDS-AMERICANMUSIC Selena Gomez získala sošku v kategórii Najobľúbenejšia interpretka - pop/rock.

Na nedeľňajšom vyhlásení cien American Music Awards 2016 sa však 25-ročná tmavovláska opäť objavila na verejnosti a uchvátila vzhľadom aj svojimi slovami. Keď si totiž prišla prevziať trofej pre najobľúbenejšiu pop-rockovú interpretku, jej príhovor mnohých priam dojal.

„V roku 2014 bolo toto pódium miestom, kde som k vám bola prvýkrát stopercentne a celkom úprimná. Je v poriadku povedať, že väčšina z vás pozná môj život, či už sa mi to páči alebo nie. A musela som sa zastaviť, pretože som mala všetko a vo vnútri som sa cítila úplne zlomená. Držala som to pohromade, dosť na to, aby som vás nesklamala. Ale zašla som až tak ďaleko, že som bola sklamaná sama zo seba,“ vyznala sa speváčka.

Modelka Chrissy Teigen počas vyhlásenia cien...
Herečka Rebecca Romijn.
+27Televízna osobnosť Jenny McCarthy.

Pokračovala, že už netúži po tom, aby jej činy svet schvaľoval a odobroval všetko, čo urobí. „Všetko, čo chcem povedať z hĺbky môjho srdca, je, že som vďačná za príležitosť podeliť sa o to, čo milujem, s ľuďmi, ktorých milujem. A chcem sa poďakovať mojim fanúšikom, pretože ste takí sakramentsky loajálni a ani neviem, čím som si to zaslúžila. Ale ak ste zlomení, nemusíte zostať zlomení. Či už ma rešpektujete, alebo nie, je tu jedna vec, ktorú by ste mali vedieť. Záleží mi na ľuďoch a veľmi za toto ďakujem. Táto cena je pre vás,“ dodala ešte Gomez.

V hľadisku kamery zachytili mnoho jej kolegýň a kolegov, ako nadšene aplaudujú. Napríklad speváčka Lady Gaga neutajila dojatie a neskôr sa v zákulisí so Selenou aj odfotografovala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #problém #Selena Gomez #dojatie #psychika #ďakovná reč

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...