Kanye West zrušil zvyšok turné, skončil v nemocnici pre vyčerpanie

Americký raper a producent Kanye West zrušil zvyšné koncerty svojho aktuálneho severoamerického turné s názvom Saint Pablo. Krátko na to museli 39-ročného rodáka z Atlanty hospitalizovať pre vyčerpanosť a nedostatok spánku.

22.11.2016 11:30
Umelec Kanye West na archívnom zábere z júla 2016. Foto: ,
Umelec Kanye West na archívnom zábere z júla 2016.
debata

Westa previezli do nemocnice po tom, ako dostala losangeleská polícia o 13:20 miestneho času (22:20 SEČ) hlásenie o tom, že raper sa správa nevyspytateľne. V tom čase sa údajne nachádzal v dome svojho osobného trénera Harleyho Pasternaka.

„Je vyčerpaný a trpí spánkovou depriváciou. Na radu lekára šiel preto dobrovoľne do nemocnice,“ uviedol nemenovaný zdroj z raperovho okolia pre magazín People. Krátko na to prišla do nemocnice aj Westova manželka Kim Kardashian, ktorá na poslednú chvíľu zrušila účasť na podujatí s názvom Angel Ball v New Yorku, kde si uctili pamiatku jej zosnulého otca Roberta Kardashiana.

West predčasne ukončil turné krátko po tom, ako v nedeľu iba niekoľko hodín pred začiatkom bez udania dôvodu zrušil vystúpenie v kalifornskom meste Inglewood. Malo ísť pritom o náhradný termín za koncert z 3. novembra, ktorý West predčasne ukončil pre problémy s hlasom. V sobotu zas predčasne ukončil vystúpenie v Sacramente, ktoré začal s približne 90-minútovým oneskorením, pričom odohral iba niekoľko skladieb a po zhruba 30 minútach ukončil koncert spustením mikrofónu na zem. Tomu predchádzal monológ, v ktorom vyjadril napríklad svoj názor na bývalú prezidentskú kandidátku Hillary Clinton či médiá.

Počas prehovoru sa venoval aj raperovi Jay Z a jeho manželke, speváčke Beyoncé. Tridsaťpäťročnú interpretku obvinil, že údajne odmietla vystúpiť na tohtoročných MTV Video Music Awards, ak jej neudelia hlavnú cenu za videoklip roka. V prípade jej o jedenásť rokov staršieho manžela zas naznačil, že sa v ostatnej dobe nespráva ako skutočný priateľ. „Jay Z, zavolaj mi. Ešte si mi nezavolal. Prosím zavolaj. Rozprávaj sa so mnou ako chlap,“ povedal rapper.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #kolaps #turné #Kanye West #hospitalizácia #zrušenie

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...