Vymenil Slovenku Kocianovú za ďalšiu? Ritchie si vyrazil so sexi blondínou

Slovenské médiá žijú už niekoľko dní z romániku topmodelky Michaely Kocianovej a britského režiséra Guya Ritchieho. Zdá sa však, že s ich láskou to nebude až také ružové.

22.04.2010 10:16
Guy Ritchie a Jacqui Ainsley Foto:
Britský režisér Guy Ritchie a jeho krajanka - modelka Jacqui Ainsley.
debata
Britský režisér Guy Ritchie a jeho krajanka -... Foto: PROFIMEDIA
Guy Ritchie a Jacqui Ainsley Britský režisér Guy Ritchie a jeho krajanka - modelka Jacqui Ainsley.

Štvrtkové vydanie denníka Daily Mail na webe prináša čerstvé úlovky paparazzov – fotografie, na ktorých sa ex-manžel speváčky Madonny objavuje v spoločnosti novej modelky. Reč je o plavovláske Jacqui Ainsley. Rovnaké držanie, rovnaké túlenie sa k svojmu ochrancovi – u Guya Ritchieho hľadajú skrátka ženy oporu. Podobnosť fotografií so sexi blondínkou a tých, na ktorých zachytili reportéri Ritchieho so slovenskou krásavicou je doslova do očí bijúca.

Kocianová pred časom pre Pravda.sk opísala Ritchieho ako veľmi milého a charizmatického človeka, džentlmena. Na otázku, či sa zamiloval do jej tváre, vtedy uviedla, že je to možné. „Povedal mi, že krása je nudná. Milujem tvoj nos.“

Podobné slová sa objavili aj vo svetových médiách, ktoré riešili románik 21-ročnej Trenčanky. Akurát, že z obdivu k výraznému modelkinmu nosu okamžite urobili lásku. Kocianová v stredu uviedla pre denník Nový čas, že celý príbeh „o nose“ je nadnesený. Románik s režisérom hitov ako Podf(u)ck alebo Sherlock Holmes však nevyvrátila. Veď fotografie by sa dali poprieť len ťažko.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová a... Foto: PROFIMEDIA
Guy Ritchie a Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová a britský režisér Guy Ritchie spoločne na prechádzke Londýnom pred pár dňami.

Po rozvode so speváčkou Madonnou však britský režisér získal povesť prelietavého a hľadajúceho muža. V spoločnosti sa neustále objavuje po boku nových žien a dievčat, najmä britská tlač ho už spájala s Jemimou Khan či dokonca Elle MacPherson. Do tohto zoznamu teda pribudla aj úspešná Slovenka. A zdá sa, že hneď za ňou nasleduje dvadsaťosemročná Britka Jacqui. Tá má za sebou kampane pre známe kozmetické značky a dokonca aj drobné roličky vo filmoch. Ako upozorňuje Daily Mail, nápadná je aj jej podobnosť so speváčkou Madonnou. Žeby teda Ritchie celý čas len hľadal stratenú lásku?

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová a...
debata chyba

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...