Cate Blanchett zúri. S kolegyňami sa nehádam, bulvár klame

Už niekoľko týždňov sa v médiách objavuje momentky paparazzov z nakrúcania očakávaného remaku filmu Dannyho jedenástka (z ktorej bude tentoraz len osmička). Slávnych mužských hercov nahradili slávne ženské herečky.

25.11.2016 08:30
Herečka Cate Blanchett v kreácii Louis Vuitton. Foto: ,
Herečka Cate Blanchett v kreácii Louis Vuitton.
debata

A práve v súvislosti s nimi sa objavilo v posledných dňoch aj niekoľko bulvárnych informácií o tom, že na pľaci to občas poriadne zaškrípe medzi slávnymi ženami. Reč bola konkrétne o Cate Blanchettovej a Anne Hathawayovej.

Obe držiteľky Oscara sa objavia vo filme a pri niekoľkých spoločných scénach, ktoré už nakrúcali, sa vraj mali viackrát pohádať. Austrálska rodáčka Blanchett sa ku celej kauze vyjadrila pohoršene pre reláciu E!News.

„Je také typické, že sa bulvár snaží proti sebe postaviť ženy. Pri mužoch by niečo také nespravili,“ vyhlásila hviezda. „Je to absolútna hlúposť a nepravda. Všetci, ktorí robíme na tomto filme, spolu výborne vychádzame,“ doplnila ešte herečka.

Okrem nej a spomenutej Hathawayovej sa v snímke objaví napríklad Sandra Bullock, Mindy Kaling či speváčka a herečka Rihanna.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #kauza #konflikt #Anne Hathaway #bulvár

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...