West zostáva v nemocnici, Kardashian príde za ním aj na veľký sviatok

Nečakaná hospitalizácia rapera a dizajnéra Kanye Westa pokračuje. Aj očakávaný Deň vďakyvzdania strávi medzi štyrmi stenami zdravotníckeho centra UCLA.

24.11.2016 16:18
Kim Kardashian a jej manžel Kanye West Foto:
Televízna celebrita Kim Kardashian a jej manžel Kanye West na archívnom zábere.
debata

Ako tvrdí magazín People, oslavy Dňa vďakyvzdania plánuje raper stráviť tiež v nemocnici. Po jeho boku by nemala chýbať ani manželka Kim Kardashian. People tvrdí, že stále nie je isté, či so sebou vezme aj deti – dcérku North a syna Sainta. Kardashian vraj dbá na to, aby si 37-ročný West oddýchol a dal sa čo najskôr do poriadku.

West začiatkom týždňa zrušil zvyšok svojho turné Saint Pablo Tour, pričom následne ho odviezli do nemocnice. Dôvodom bolo nevyspytateľné správanie, ktoré vraj pochádzalo zo spánkovej deprivácie. West bol dehydrovaný a unavený, nespal vraj poriadne niekoľko dní.

Iba deň pred týmito informáciami priniesol časopis People správy aj o tom, že sa West pomaly dáva do poriadku. „Berú to deň za dňom. Odpočíva a necháva iných, aby mu pomáhali. Bol extrémny nevyspatý a nedbal o seba. Ale dáva sa do poriadku veľmi rýchlo,“ komentoval zdroj, ktorý magazín citoval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #Kim Kardashian #hospitalizácia #Deň vďakyvzdania #Kayne West

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...