Rozvod a rakovina! Dve rany pre hostiteľa slávneho Opernballu

Richard Lugner, rakúsky podnikateľ a organizátor slávneho viedenského Opernballu, sa už čoskoro rozvedie s jeho, o 57-rokou mladšou manželkou.

29.11.2016 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Podnikateľ a hostiteľ Opernballu Richard Lugner s Kim Kardashianovou.
debata

Podnikateľ Richard Lugner sa každoročne stará o pozvánky pre top hostí na slávny viedenský Opernball, ktorý sa koná vždy vo februári. Pod jeho taktovkou sa už vo Viedni predviedli hviezdy ako Brooke Shields, Kim Kardashian, Gina Lollobrigida, Andie MacDowell, Faye Dunaway a mnohé dalšie. Tento rok však pre 84-ročného rodeného Viedenčana šťastným nie je.

Rakúskymi aj nemeckými médiami už pár dní „kolujú“ informácie, že Lugnera trápi vážna diagnóza. A sám Lugner pre rakúsky server krone.at" povrdil, že mu diagnostikovali rakovinu prostaty.

Navyše, podľa „Bild am Sonntag“ čaká bohatého podnikateľa rozvod, dokonca už najbližšiu stredu. Problémy v jeho manželstve s 26-ročnou Cathy, nemeckou playmate, začali médiá monitorovať v septembri, keď sa Lugnerova manželka objavila v šou Promi Big Brother. Pred kamerami priznala, že rodina jej manžela ju vôbec nepodporuje a takisto sa posťažovala na zlé správanie členov rodiny k jej osobe. Pre magazín Bunte vtedy povedala: „Oni vôbec nechceli, aby som v šou vystupovala. Neviem, ako to bude ďalej pokračovať.“

Milionár takisto pre server „oe24.at“ priznal, že svadba s Cathy sa v roku 2014 udiala veľmi narýchlo. „Ona nechce byť ženou Lugnera, chce sa cítiť voľnejšie. Ale to nejde dohromady, nefunguje to. Už som relatívne starý a chcem mať pri sebe ženu, ktorá so mnou dokáže tráviť aj bežné dni,“ opísal Lugner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Richard Lugner #Opernball

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...