Za plastiky sa nehanbí! Iggy Azalea verejne ďakuje svojmu chirurgovi

Niektoré hviezdy sa taja tým, že si ľahli pod nôž chirurga a zapreli by aj nos medzi očami, keď sa ich na podobnú tému opýtajú médiá. Prípad Iggy Azalea to nie je.

29.11.2016 00:00
Iggy Azalea Foto: ,
Raperka Iggy Azalea na archívnom zábere.
debata

Austrálska raperka, ktorá sa preslávila hitmi Fancy a Pussy, sa na svojom konte na Instagrame verejne poďakovala plastickému chirurgovi. Ide o jej blízkeho priateľa a tiež odborníka, ktorý sa postaral o zmenu jej vizáže. „Krásne narodeniny, doktor Ghavami,“ odkázala raperka pod spoločnou fotografiou s lekárom.

„Je asi celkom zjavné, že si naozaj považujem muža, ktorý mi dal môj nádherný nos a prsia. Ale márnivosť bokom. Ash, si pekelne zábavný, talentovaný, eklektický a progresívny v myslení. Si človek, ktorý podporuje ženy v ich voľbe urobiť si s vlastným telom to, po čom túžia. Takže, nazdravie. Som hrdá, že ťa môžem nazvať mojím priateľom,“ napísala ešte Azalea.

Plastický chirurg Ashkan Ghavami má medzi svojimi klientmi množstvo známych osobností – ich mená však starostlivo tají. Iggy Azalea sama medializovala ich stretnutie a tiež fakt, že sa postaral o zmenu jej zovňajšku.

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Iggy Azalea #poďakovanie #plastický chirurg

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...