Bez mejkapu, v neforemnom svetri! Predsa stojí Jessica Alba za pohľad

Ako vyzerá slávna milionárka, keď si plní svoje obyčajné, mamičkovské povinnosti?

29.11.2016 12:00
debata

Jessica Alba je žiarivou hollywoodskou hviezdou, zároveň megaúspešnou podnikateľkou s miliónmi na účte. Ale okrem toho je najmä mamou dvoch ratolestí, s ktorými trávi čas celkom obyčajne, mamičkovsky.

Jessica Alba dozerá na svoje ratolesti na... Foto: Profimedia
Jessica Alba Jessica Alba dozerá na svoje ratolesti na detskom ihrisku v Beverly Hills.

Spolu s dcérami, Honor a Haven, si slávna kráska vyšla na detské ihrisko v Beverly Hills. 35-ročná Alba zabudla na elastické šaty, ktoré zvýrazňujú jej vražedníé krivky. A takisto zabudla na večerný mejkap, ktorý dodáva jej peknej tvári punc výnimočnosti. A predsa stála za pohľad. Aj bez mejkapu, aj bez slávnostných rób.

Husté hnedé vlasy jej padali voľne na plecia, olivová pleť bola bez jedinej chybičky. Na tvári žiarili jej prirodzene plné pery.

A hoci je roky v Hollywoode označovaná ako sexsymbol, ona s týmto pomenovaním dlho bojovala. Povedala to aj v nedávnom rozhovore pre magazín InStyle. „Moja sexualita mi nebola príjemná. Spomínam si na moje prvé fotenie pre magazín Maxim, kde odo mňa chceli sexi pózy. A vtedy som si myslela: ‚Preboha, mám devätnásť a som panna. Neviem, ako to mám urobiť‘. Bolo mi to veľmi nepríjemné.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Jessica Alba #ihrisko

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....