Lady Gaga o láske aj rozchode: Mužov milujeme príliš intenzívne

Keď speváčka Lady Gaga v lete zrušila zásnuby s hercom Taylorom Kinneym, mnoho jej fanúšikov zostalo prekvapených. Dvojica vyzerala spolu tak idylicky. V čom bol problém?

29.11.2016 08:30
Music Lady Gaga Foto: ,
Speváčka Lady Gaga na archívnom zábere.
debata

Hudobná diva síce nehovorila konkrétne, ale naznačila veľa, keď sa v interview pre televíziu CBS vyjadrila o láske a vzťahoch. „Myslím si, že ženy niekedy príliš intenzívne,“ vyhlásila. „My ženy milujeme mužov. Milujem so všetkým, čo máme. A niekedy neviem, či sa tá naša láska stretne s takým druhom dôstojnosti, aký by sme si želali,“ vysvetlila tridsaťročná blondínka.

Doplnila, že muži majú často strach v láske sa revnašovať. Narážala aj na to, že sa obávajú, že by tak stratili svoju mužnosť a dominanciu. „Viete, my sa nesnažíme urobiť vás menším mužom. Akurát túžime po tom, aby ste nás milovali tak hlboko, tak naplno a bezpodmienečne ako vás milujeme my,“ doplnila.

S Kinneym sa zoznámila pri nakrúcaní videoklipu pred pár rokmi a o pár mesiacov oficiálne potvrdili svoj vzťah. Herec požiadal speváčku o ruku na Valentína v roku 2015 a očakávalo sa, že do roka a do dňa sa uskutoční svadba. Namiesto nej prišiel rozchod.

Speváčka Lady Gaga a jej ex-snúbenec Taylor... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Lady Gaga a jej snúbenec Taylor Kinney. Speváčka Lady Gaga a jej ex-snúbenec Taylor Kinney.
debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #láska #rozchod #muž #rozhovor #Taylor Kinney

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...