Šokujúce tajomstvo hviezdy z Westworld. Dvakrát ma znásilnili

Herečku Evan Rachel Woodovú môžu momentálne diváci vidieť v seriálovom projekte HBO pod názvom Westworld. V interview pre magazín Rolling Stone priznala nedávno zneužívanie aj sexuálne násilie, ktoré zažila.

30.11.2016 10:05
Herečka Evan Rachel Wood. Foto: ,
Herečka Evan Rachel Wood na archívnom zábere.
debata

V rozhovore so známym magazínom hovorila 29-ročná herečka o fyzickom, psychickom aj sexuálnom zneužití. Viac konkrétnych informácií však zaznelo až v emaili, ktorý poslala Wood do redakcie magazínu začiatkom mesiaca.

„Áno, znásilnili ma. Prvýkrát to bol môj partner v čase, keď sme boli spolu. A druhýkrát sa to stalo na úplne inom mieste – znásilnil ma majiteľ baru,“ prezradila hviezda. „Neverím, že žijeme v časoch, keď ľudia ešte môžu zostať ticho. Nesmieme podporovať stav nášho sveta, ktorý sprevádza do očí bijúca bignotnosť a sexizmus,“ vyhlásila v otvorenom liste. Herečka tiež vyzvala na podporu obetí sexuálneho násilia.

Evan Rachel Wood sa nikdy netajila svojou bisexuálnou orientáciou a v minulosti randila s mužmi a ženami. Jej najznámejšími partnermi bol však hudobník Marilyn Manson či herec Jamie Bell. Momentálne je single a pre Rolling Stone prezradila, že často čelí útokom pre svoju orientáciu.

Bisexualitu podľa nej svet vníma často ako niečo hlúpe, niečo, čo robíme pre získanie pozornosti. „Neuvedomila som si, aké zničujúce to je, kým som nedospela a nepokúsila sa mať zdravý vzťah. Okolo mojej sexuality stále existovala stigma,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #Evan Rachel Wood #rozhovor #znásilnenie #Rolling Stone

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....