Keď si diva podmaní mladého zajačika, môže to dopadnúť aj takto

Kylie Minogue evidentne našla v hercovi Joshuovi Sasseovi, ktorý je od nej mladší o dvadsať rokov, toho pravého. Pozrite sa, ako žiari.

09.12.2016 00:00
debata

Láska dokáže zázraky! A Kylie Minogue je toho jasným dôkazom. 48-ročná diva po boku svojho o dvadsať rokov mladšieho snúbenca mladne. A doslova pred očami fotografov.

Kylie Minogue  a Joshua Sasse prichádzajú do... Foto: Profimedia
Kylie Minogue a Joshua Sasse Kylie Minogue a Joshua Sasse prichádzajú do podniku v centre Londýna.

Sexi Austrálčanku sprevádzal herec Joshua Sasse (28) do vychytenej reštaurácie v Londýne, kde počas večera vystupovala. Nový účes drobnú hviezdu výrazne omladil a vďaka rozžiarenej tvári okamžite prišla o desať rokov.

V extravagantnom čiernom nohavicovom kostýme a bielej blúzke vyzerala takmer päťdesiatročná Kylie ukážkovo. Jej mladý snúbenec tak mal čo robiť, aby s ňou dokázal držať krok. Spolu však vytvorili počas večera naozaj fotogenické duo.

Hoci v klube boli prítomné aj ďalšie hviezdy, napríklad krásna exmodelka a herečka Liz Hurley, bola to práve Kylie, ktorá sa stala kráľovnou večera. Vzťah s mladým hercom naberá na intenzite, ale svadba podĺa nich nie je vo výhľade. Pred časom totiž austrálska speváčka na svojom Twitteri napísala: „Povieme si ‚áno‘ až keď si ‚áno‘ budete môcť povedať aj vy.“ Narážala pritom na práva homosexuálnych párov v Austrálii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Kylie Minogue #Joshua sasse

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...