Anna Kendrick aj Laura Dern! Herci budú čakať na ich slová

Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov (HFPA) ohlásila trojicu osobností, ktoré v pondelok 12. decembra zverejnia nominácie na Zlaté glóbusy.

11.12.2016 00:00
Herečka Anna Kendrick. Foto: ,
Herečka Anna Kendrick.
debata

Patrí medzi nich 31-ročná americká herečka a speváčka Anna Kendrick, ktorá sa preslávila ako Natalie Keener z oceňovaného filmu Lietam v tom (2009). Vďaka snímke získala nominácie na Oscara, Zlatý glóbus, britskú cenu BAFTA, Critics' Choice Movie Award alebo Screen Actors Guild Award a dostala cenu asociácie kritikov National Board of Review.

Ďalšou ženou zo spomínanej trojice je 49-ročná americká herečka Laura Dern, ktorá je držiteľkou troch Zlatých glóbusov za snímky Afterburn (1992), Nové sčítanie hlasov (2008) a tiež seriál Moje nové Ja (2011 – 2013). Na konte má aj päť nominácií na televízne ceny Primetime Emmy a dve nominácie na Oscara – z roku 1992 za hlavnú rolu v dráme Popínavá ruža a z roku 2015 za vedľajšiu rolu v životopisnej snímke Divočina.

Trojicu doplní 52-ročný americký herec Don Cheadle, ktorý má na konte dva Zlaté glóbusy, a to za účinkovanie vo filme Rat Pack (1998) a seriáli House of Lies (2012 – 2016). Vďaka snímke Hotel Rwanda (2004) ho nominovali na Oscara i Zlatý glóbus.

Už 74. ročník udeľovania Zlatých glóbusov sa uskutoční 8. januára 2017 v hoteli The Beverly Hilton v Beverly Hills. Počas slávnosti, ktorú bude moderovať Jimmy Fallon, dostane 67-ročná Meryl Streep Cenu Cecila B. DeMilla za celoživotné dielo.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zlatý glóbus #Anna Kendrick #Laura Dern

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...