Mórová: Už žiadna súťaž! Možno zatancujem chlapovi pri posteli

A dosť! Už žiadna súťaž. Herečka Diana Mórová sa po finále Showdance rozhodla, že si potrebuje oddýchnuť. Svojou emotívnou reakciou však prekvapila, chvíľami to pôsobila, akoby prehru nedokázala prehrýzť.

11.05.2010 07:00
Diana Mórová Foto:
Herečka Diana Mórová skončila v Showdance na druhom mieste.
debata

„Chcem si vydýchnúť. Je to strašný nápor. Všetci na vás myslia, všetci o vás niečo hovoria. Na pumpe niekoho stretnete. Stále do vás niekto hučí, k tomu Panelák. Som na obraze. Toto som ešte nezažila,“ spustila na objektív Pravda.sk herečka, ktorá vo finále Showdance skončila na druhom mieste.

Zdôraznila, že do žiadnej súťaže už nepôjde. „Mám štyridsať a už žiadna súťaž. Ani do poroty, nič,“ podotkla už pokojnejšie. Tancovať vraj chce len na diskotékach. „A možno doma chlapovi pri posteli,“ pridala s úsmevom.

Účasť v Showdance však podľa vlastných slov neľutuje. „Robila som to s radosťou a naučila sa niečo nové. Teším sa tejto skúsenosti a určite ju zužitkujem, to si píšte,“ zastrájala sa Mórová.

Po skončení Showdance si však dlho nevydýchne, čaká ju práca v televízii. „Robíme nové časti Keby bolo keby. Veľmi sa na to teším, točíme v máji a júni, k tomu tiež Panelák,“ prezradila. Najviac sa však teší na letné prázdniny. Tie už tradične „oslavuje“ ničnerobením a oddychom. Podobný plán má aj tento rok. „Určite budem relaxovať. Bez toho sa moje leto nezaobíde,“ dodala.

Herečka Mórová v minulosti zabodovala v inej jojkárskej súťažnej šou – Hviezdy na ľade, kde zvíťazila v súboji korčuľujúcich celebrít. Minulý rok v júni slávil triumf v konkurenčnej Let´s Dance jej vtedajší partner Juraj Mokrý. V Showdance musela Ivane Švehlovej z Paneláka stačiť strieborná priečka.

Herečka Diana Mórová.
Herečka Diana Mórová predviedla také odvážne...
+12Herečka Diana Mórová počas tanca na skladbu...
debata chyba

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...