Zamilovaná Longoria: So žiadnym mužom sa necítila taká rovnocenná

Hoci prekročila štyridsiatku, matkou stále nie je. Herečka Eva Longoria túto možnosť neodmieta, ale ani ju neberie ako svoju životnú misiu.

15.12.2016 00:00
debata
Herečka Eva Longoria na akcii Global Gift... Foto: SITA/AP, Kamran Jebreili
Herečka Eva Longoria na akcii Global Gift Foundation Gala v Dubaji. Herečka Eva Longoria na akcii Global Gift Foundation Gala v Dubaji.

V rozhovore pre magazín Latina prezradila niekdajšia hviezda seriálu Zúfalé manželky, že s manželom José Antoniom Bastonom si dokážu užívať čas vo dvojici. „Ak je to pre nás v pláne v budúcnosti, dobre teda, ale momentálne si vychutnávame len jeden druhého,“ vyhlásila otvorene.

Podľa jej vlastných slov bolo stretnutie s tretím manželom doslova ako zásah z neba. „Cítim sa ako najšťastnejší človek na svete a on sa tiež cíti ako najšťastnejší muž. To je nádherná vec. Máme toľko rešpektu a tolerancie pre sny a ambície toho druhého, pre naše rodiny a životné ciele. Nikdy som sa necítila v partnerstve taká rovnocenná, pokiaľ som ho nestretla,“ vyznala sa Longoria na adresu svojho manžela.

Herečka, ktorá momentálne boduje tiež ako producentka a autorka niekoľkých projektov či filantropka a kozmetická ambasádorka, sa nedávno objavila na benefícii Global Gift Gala. Ako inak, patrila medzi hviezdy večera.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Eva Longoria #partner #manžel #Vyznanie #rešpekt

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...