Slávny vianočný hit prespievali známe hviezdy: To musíte vidieť!

Je to pravdepodobne jedna z najznámejších vianočných skladieb. A tento hit dostal teraz poriadne hviezdnu podporu. Na Youtube sa objavilo video so známymi spevákmi, ktorí nôtia All I Want for Christmas.

16.12.2016 12:45
Mariah Carey a James Corden Foto:
Speváčka Mariah Carey s moderátorom Jamesom Cordenom spievali slávny vianočný hit.
debata

Stalo sa tak v rámci programu britského moderátora a zabávača Jamesa Cordena, ktorý v rámci šou Carpool Karaoke vozí mestom známe spevácke tváre a spieva si s nimi za jazdy ich hity. Tentoraz si vzal do auta Mariah Careyovú – interpretku slávnej vianočnej skladby, ktorá ho mala sprevádzať na vianočných nákupoch. A ako inak ich zavŕšiť, ako spievaním notoricky známej skladby so zvukom rolničiek.

Vo vyše tri minúty trvajúcom klipe sa však napokon striedajú zábery aj ďalších Cordenových hostí a je zjavné, že naspievanie skladby pripravovali tvorcovia programu mesiace dopredu. Hit totiž spieva aj britská diva Adele, speváčky Lady Gaga, Selena Gomez, Demi Lovato či Gwen Stefani, ale aj Elton John alebo Red Hot Chili Peppers.

Výsledok je skutočne roztomilý a veľmi zábavný. Veď posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #Selena Gomez #Gwen Stefani #Adele #Vianoce #hit #skladba #James Corden #Carpool Karaoke

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....