Čírová a Opatovský na vianočnom turné. Obaja sú na sviatky naladení

Slovenský spevák Robo Opatovský a jeho kolegyňa Mária Čírová sa tešia z úspechu ich spoločného Vianočného turné.

21.12.2016 16:04
Mária Čírová a spevák Robo Opatovský Foto:
Speváčka Mária Čírová a spevák Robo Opatovský spoločne vystupujú na Vianočnom turné.
debata

Dvojica sa od 27. novembra do 19. decembra predstavila na deviatich koncertoch. „Nálada bola fantastická a spolupráca s Máriou úplne úžasná. Ešte dlho budem na toto turné spomínať. Všade nás publikum prijalo úžasne. V každom z deviatich miest bola krásna atmosféra, ktorú vytvorili naši fanúšikovia. Od prvého koncertu v Batizovciach až po Topoľčany. Mária je vyzretá speváčka, má vysoko profesionálny prejav, spieva krásne, čisto, emotívne a nádherne hrá na klavíri. Rastie z nej diva, ktorá má pred sebou veľkú budúcnosť,“ povedal Opatovský.

Dvadsaťosemročná interpretka verí, že ľudia si z koncertov odniesli pekné zážitky. „Po minulé roky som Vianoce vždy riešila na poslednú chvíľu. Bola som zvyknutá na to, že vypekať sme začali okolo 20., vianočný stromček sme zdobili 24., jednoducho, nejako sme to nepreháňali. A teraz vďaka turné máme doma výzdobu, girlandy, stromček a Vianoce sa mi naozaj neskutočne predĺžili. Keďže my sme ľudí takto nalaďovali už od prvej adventnej nedele, naladili sme aj seba, čo je úplne úžasné. Veľmi sa teším, koncerty boli fantastické. Vždy sme sa pri záverečnom podpisovaní CD tešili, ľuďom sa leskli oči od šťastia, to čo hľadali, asi na našich koncertoch aj našli,“ prezradila.

Štyridsaťštyriročný rodák z Trnavy na turné predstavil aj skladby z najnovšieho albumu Vianočné duetá (2016). „Zaspieval som Aleluja, Láska vianočná a spolu s Máriou Vianoce či Čas sviečok. Samozrejme, nesmela chýbať Vianočná pošta ani Na vločkách. Zahral som si aj na klasickej gitare, čo sa návštevníkom veľmi páčilo. V tejto polohe ma videli a počuli po prvý raz. Určite v tom budem na mojich koncertoch pokračovať. Po takom úspešnom turné by som bol, samozrejme, rád, ak by sme sa s Máriou opäť stretli na pódiu aj na budúci rok a zaspievali si spolu v ďalších slovenských mestách. Dostali sme asi desať ponúk na budúcoročné vianočné koncerty. V priebehu januára sa s Máriou stretneme a budeme sa rozprávať o ďalšej spolupráci,“ vyhlásil.

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #úspech #Vianoce #Mária Čírová #Robo Opatovský

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...