Dickinson kritizuje Kardashianku: Ona vo Vogue? Chcelo sa mi vracať

Hoci väčšina sveta ich už akceptuje, to pre rodinu Karadshianovcov neplatí v prípade Janice Dickinsonovej. Škandalózna modelka sa v nedávnom interview kriticky vyjadrila na adresu niekoľkých členiek televízneho klanu.

23.12.2016 00:00
debata
Bývalá topmodelka Janice Dickinson na archívnom... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Janice Dickinson Bývalá topmodelka Janice Dickinson na archívnom zábere.

Ako prvú si vzala na paškál modelku Kendall Jennerovú, ktorej status a popularita na verejnosti priniesli titul modernej supermodelky. Za tú bola kedysi považovaná aj Dickinson – dokonca sa hovorilo o tom, že bola vôbec prvou „supermodelkou“ v histórii.

„Myslíte si, že je supermodelka? To ani náhodou. So mnou sa nemôže porovnávať. Nemôže. To akoby ste porovnávali jablká a pomaranče,“ uviedla v šou moderátora Kevena Undergara. Ešte kritickejšia však bola voči Jennerovej nevlastnej sestre – Kim Kardashianovej. Dickinson uviedla, že sa jej chcelo vracať, keď sa Kim s manželom Kanye Westom objavili na titulnej strane magazínu Vogue v roku 2014.

Titulná stránka amerického magazínu Vogue z... Foto: SITA/AP
Kanye West a Kim Kardashian Titulná stránka amerického magazínu Vogue z roku 2014. Snúbenci Kim Kardashian a Kanye West.

„Bola som šokovaná a sklamaná. Bolo to šialené. Veď oni nie sú modelky, sú to hviezdy reality-šou. Viete, modeling je extrémne náročná práca, musíte makať na svojej figúre. Kim Kardashian nemá žiadne couture miery,“ konštatovala jedovato 61-ročná bruneta, ktorá sa v minulých rokoch spájala s mnohými mediálnymi škandálmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Kim Kardashian #modelka #Kendall Jenner #Janice Dickinson

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...