Carrey tasí zbrane proti matke expriateľky: Len chce na mne zarobiť

Kanadsko-americký herec Jim Carrey sa pokúša o zrušenie žaloby, ktorú naňho v októbri podala matka jeho zosnulej ex-priateľky Cathriony White.

22.12.2016 13:35
Jim Carrey Foto: ,
Herec Jim Carrey na archívnom zábere.
debata

Podľa informácií televíznej relácie Entertainment Tonight podal v pondelok jeho právnik Todd Eagan žiadosť, ktorou apeluje na súd, aby zamietol všetky tvrdenia Brigid Sweetmanovej. Tá 54-ročného rodáka z kanadského Newmarketu obvinila, že svojím správaním doviedol White k samovražde.

Tridsaťročnú Írku našli 28. septembra 2015 mŕtvu v jej dome v Los Angeles, pričom podľa záverov pitvy spáchala samovraždu predávkovaním sa liekmi na predpis. Pri tele našli okrem liekov aj list na rozlúčku, v ktorom spomínala nedávny rozchod s Carreym. S tým sa zoznámila v roku 2012, po pár mesiacoch sa rozišli, no neskôr vzťah obnovili. Dvojica sa opäť rozišla pár dní pred tým, než White zomrela.

Sweetman vo svojej žalobe uviedla, že lieky, ktorými sa jej dcéra predávkovala, boli v skutočnosti Carreyho. Ten si ich údajne nechal predpísať na falošné meno Arthur King a podľa Sweetmanovej ich dal White, hoci vedel, že má sklony k depresii a v minulosti sa už pokúsila spáchať samovraždu. Obvinila ho tiež, že ju nakazil troma pohlavnými chorobami bez toho, aby ju upozornil na svoje diagnózy. Následne sa ju vraj snažil cez svojich právnikov umlčať, pričom sa voči nej správal vulgárne. Podobnú žalobu podal aj istý Mark Burton, ktorý bol manželom Whiteovej, no v čase jej smrti boli rozídení.

Carrey na obvinenia matky White zareagoval súdnou cestou už v októbri. Podobne ako vtedy, aj v terajšej žiadosti tvrdí, že podala žalobu len preto, aby z toho vyťažila peniaze, pretože so svojou dcérou nemala žiaden vzťah.

“Neopodstatnená žaloba Sweetmanovej voči Carreymu je preplnená falošnými obvineniami. Aj napriek tomu, že Sweetman bola biologickou matkou Whiteovej, bola od nej mnoho rokov odcudzená a v čase smrti s ňou neudržiavala žiadny vzťah,“ uviedol Eagan v žiadosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #expriateľka #Jim Carrey #zamietnutie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...