Sajfova sexi manželka Ostrihoňová: Na rok 2016 len tak nezabudnem

Vianoce majú pre Veroniku Ostrihoňovú neopakovateľné čaro. Medzi jej najobľúbenejšie patria tie, ktoré zažila ešte ako dieťa.

24.12.2016 14:00
debata
Moderátor Matej Sajfa Cifra s manželkou... Foto: ORANGE
Veronika Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra Moderátor Matej Sajfa Cifra s manželkou Veronikou Ostrihoňovou na archívnom zábere.

„Vianoce sú pre mňa časom prekvapení, radosti a lásky. A tiež časom veľkého zhonu, prejedania sa, a často zbytočného stresu. Prvú kategóriu milujem, druhej sa vyhýbam zubami – nechtami! Keď som bola malá, chodievali sme k starým rodičom, na chatu na Kremnické bane. Ešte dnes, keď si spomeniem čo i len na cestu tam, mám také nesmierne pozitívne zimomriavky. Auto, kde sme vedeli, že sú v kufri darčeky, vidina voľna a kopca snehu. Juj. Také som už odvtedy nezažila,“ zaspomínala si sympatická blondínka, ktorá bude po prvý raz tráviť Vianoce ako vydatá pani. „Sviatky budem tráviť s rodičmi, sestrou, jej priateľom, bratom, mojím psom, plus ďalšími tromi rodinnými psami a prvý rok aj s mojim manželom,” podelila sa o svoje plány.

Kupovanie a zháňanie darčekov sa pre televíznu moderátorku a redaktorku nespája so stresom, práve naopak. „Darčeky sa snažím kupovať postupne. Tento rok som dokonca jednu vec vyriešila už v októbri. Ale pre mňa napríklad zháňanie darčekov nie je vôbec stres. Buď zoženiem niečo skvelé, alebo nezoženiem nič. Viem, že ma tí ľudia budú mať radi tak či tak. Zbytočnosti „len aby boli“ nekupujem. Darčeky, ktoré venujem, musia tešiť aj mňa! Ups, nie je to trochu sebecké?,” zavtipkovala Ostrihoňová.

Po tom, ako minuloročný Štedrý deň strávila pracovne, sa už nevie dočkať klasického oddychu a rodinnej pohody, do ktorých chce vtesnať aspoň trochu zdravého pohybu. „Nuž, napríklad minulý rok som ešte na Štedrý večer pracovala, ale tak zábavne, bola som sa okúpať s ľadovými medveďmi na Zlatých pieskoch. Potom som prišla domov a asi dve hodiny sa rozmrazovala. Ale také stálice – snažím sa v ten deň nejako hýbať, lebo viem, že zjem aj to, čo bežne nezvyknem. Cez deň sú na stole len tvarohové koláče, ktoré pečie moja babka, iné sa nesmie jesť!,” prezradila.

Moderátor Matej Sajfa Cifra s Veronikou... Foto: Thomas Sabo
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová Moderátor Matej Sajfa Cifra s Veronikou Ostrihoňovou na archívnom zábere.

„Tiež idem väčšinou pozrieť manžela do rádia, keďže na Štedrý deň pravidelne vysiela. Večera je okolo šiestej. Kapustnica so zemiakovým pyré, ja mám pstruha, zvyšok rodiny vyprážané filé a zemiakový šalát. Po večeri hrôzostrašne falošne rodinou zaspievaná koleda pri stromčeku a darčeky. Potom príde mužova rodina, dáme si nejaké vínko a na záver sa poberieme od našich domov. S partnerom sme si zvykli dávať darčeky až potom, keďže každý bol pri stromčeku so svojou rodinou, no tento rok to bude prvý raz inak, keďže budeme spolu u našich,” uzavrela.

Na rok 2016 Veronika Ostrihoňová len tak nezabudne. „V roku 2016 som sa vydala. To pre mňa samo o sebe nikdy nebolo snom, no prevedenie, v akom sa to podarilo, s toľkou láskou, zábavou, rodinou a priateľmi, to som nečakala ani v najodvážnejších snoch! Na 2016 teda nezabudnem,” skonštatovala. Predsavzatia si namiesto raz do roka dáva každý týždeň, zatiaľ sa jej ich však nedarí vyplniť. „Každý týždeň si dávam predsavzatie, že budem omnoho skôr vstávať, aby som ráno stihla meditovať a mať na veci čas, nielen umyť zuby a letieť. Zatiaľ s týmto predsavzatím na celej čiare prehrávam. Že by od nového roka?,“ dodala s úsmevom.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Vianoce #Veronika Ostrihoňová #tradícia #rok

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...