Marta Kubišová: Novoročné predsavzatia som nikdy nedodržala

Česká speváčka Marta Kubišová oslavuje Vianoce s rodinou aj zvieratami. Sedemdesiatštyriročná interpretka to prezradila v rozhovore.

25.12.2016 13:00
Marta Kubišová Foto:
Speváčka Marta Kubišová.
debata

„Vianoce slávime veľmi radi. Najlepšie Vianoce boli tie, ktoré pripravovala moja maminka. Keď som bola neskôr bez nej, zistila som, aké je to náročné pripraviť pekné Vianoce. Človek by mal už od septembra začať premýšľať nad darčekmi a nad tým, aby doma bolo všetko potrebné. Napríklad moja dcéra si musí nájsť darčeky, priniesť mi ich a potom na ne zabudnúť. Ja ich pekne zabalím a ona ich dostane pod stromčekom,“ prezradila interpretka, ktorej dcéra Kateřina sa narodila v roku 1979.

Sviatočnú atmosféru speváčke spríjemňujú aj zvieratá, pre ktoré však musí urobiť určité opatrenia. „Nemôžeme mať napríklad zapálenú sviečku, pretože by si k nej naše mačky určite chceli privoňať,“ uviedla s úsmevnom.

Slávna rodáčka z Českých Budějovíc plánuje oslavovať aj príchod nového roka, no predsavzatia si už nedáva. „Novoročné predsavzatia si zo zásady nedávam, pretože keď som to robila, nikdy som ich nedodržala,“ objasnila.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Marta Kubišová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...