Aký Silvester čaká herca Jána Koleníka?

Vianoce sú pre Jána Koleníka časom návratu domov, ticha, spomienok, rozjímania, relaxu a pohody. Aj tento rok ich oslavuje s najbližšou rodinou.

25.12.2016 17:30
Herec Ján Koleník ako hrdina novej kriminálky... Foto:
Herec Ján Koleník.
debata

„Čoraz viac si Vianoce vážim a uvedomujem si ich duchovný rozmer. Majú pre mňa hlbší význam, ako keď som bol malý chlapec. Ide o iné prežitie iných hodnôt,“ prezradil.

Na sviatočnom stole nemôže chýbať kapustnica, ryba, šalát a koláčiky, pričom prípravy trvajú celý deň. Ideálne darčeky podľa herca nie sú tie, ktoré sa dajú kúpiť," nenechávam sa strhnúť povinnosťou kupovať darčeky. Vždy sa dá niečo darovať. Je to o tom byť hlavne spolu a venovať si navzájom čas.”

Posledný deň v roku strávi Koleník pracovne, v Slovenskom národnom divadle účinkuje v inscenácii Bál. „Silvestrovský večer pre mňa nie je v znamení bujarých osláv. Skôr upokojenie sa v najužšom kruhu najbližších a zamyslenie nad šancou nejakého nového štartu,” uviedol rodák z Banskej Bystrice. Novoročné predsavzatia si obľúbený slovenský herec nedáva, je vraj systematik. „Plány a ciele si dávam v priebehu celého roka. Koncom roka mi prebehne hlavou pár významných momentov uplynulého roka, za ktoré som vďačný, z ďalších si môžem vziať ponaučenie, “ pokračoval Koleník. Pri pomyslení na nový rok sa najviac teší na leto a more. „Na to sa teším vždy v zime, na jednoduchý oddych a relax,” uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Silvester #Ján Koleník

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...