Robo Papp: Rok 2016 nepatril medzi moje najlepšie

Pre Roba Pappa sú Vianoce odmalička najkrajším obdobím v roku.

26.12.2016 00:00
Robo Papp Foto:
Spevák Robo Papp.
debata

"Každé boli krásne, ale utkveli mi v pamäti Vianoce, keď som dostal prvú gitaru. Neviem koľko som mal rokov, ale už som vedel, že v tom asi nebude mať prsty Ježiško,” zaspomínal si s úsmevom spevák.

Darčeky podľa vlastných slov kupuje postupne v priebehu novembra a decembra, sem-tam sa mu ale stane, že na niečo zabudne. Potom obeháva obchody do poslednej chvíle a zastaví sa až na Štedrý deň. „Tento rok Vianoce strávim rovnako, ako každé. Veľmi nudne, doma, návštevami rodiny a pozeraním vianočných filmov a rozprávok,” vyznal sa úprimne.

Ako ďalej uviedol, rodinné tradície sa u nich doma vždy poctivo dodržiavajú, i keď trošku obmenené. "Pochádzam zo Šale a u nás sa vždy jedla šošovicová polievka so sušenými slivkami, potom kapor a zemiakový šalát. Bývavala aj oblátka a krížik na čelo medom, ale to už teraz nerobievame. Zemiakový šalát sme trošku ozdravili, robíme ho bez majonézy s jogurtom a medom,” priblížil rodinné tradície.

Silvester oslávi Robo Papp sám, najprv v práci, potom doma. „Silvester, na rozdiel od Štedrého dňa, je pre mňa bežným dňom a väčšinou ho trávim pracovne. Aj tento rok budem na Silvestra spievať. Odbehnem si do práce a vrátim sa domov, sám,” podelil sa o svoje plány. Na príchod nového roka sa spevák naozaj teší. „Rok 2016 bol pre mňa veľmi rozpačitý, hĺbavý a zvláštny. Rozhodne to nebol najlepší z mojich rokov. Predsavzatia si už dávno nedávam, len si tak vždy sám pre seba poviem, nech je ten ďalší rok lepší, ako ten predtým,” dodal na záver Papp.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Silvester #Robo Papp

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....