Zabávač Petr Novotný skončil v nemocnici

Stav 69-ročného zabávača je podľa slov jeho syna stabilizovaný.

30.12.2016 09:24
Petr Novotný a Elena Vacvalová Foto:
Humoristka Elena Vacvalová s českým kolegom Petrom Novotným.
debata

Rodák z Olomouca sa momentálne nachádza v pražskej Ústrednej vojenskej nemocnici, kam ho previezli z jeho domu v Řeporyjách. Pre český denník Blesk informáciu potvrdil zabávačov syn Pavel.

„Otcovi sa priťažilo v dôsledku celkovej slabosti, ktorá ho trápila cez Vianoce. Sanitku privolala jeho lekárka, ktorá bola u nás na kontrole. Otec asi strávi Silvestra v nemocnici, obklopený vnúčatami a dobrou náladou. Konkrétne zdravotné ťažkosti nebudeme komentovať, snáď postačí oznámenie, že ockov stav zatiaľ nevyžaduje operáciu,“ priblížil.

Moderátor, ktorý už tretí rok trpí následkami mozgovej mŕtvice, je momentálne v stabilizovanom stave. „Vnútrožilovo dostáva silné antibiotiká a je v tých najlepších rukách. Pevne verím, že si týždeň dva poleží a bude zase skákať cez kaluže. Trošku nám lavíroval celý december, ale zhoršil sa až s úmrtím kamaráta zo skupiny Fešáci Honzu Turka,“ uviedol Novotný. „Aj napriek jeho zhoršenému zdravotnému stavu, ktorý ho pripútal na lôžko, mi včera jasne zdôraznil, že v júli plánuje viesť k oltáru svoju najmladšiu dcéru Soňu, a keď mu bolo najviac zle, tak ma pochválil, že som potvrdil jeho účasť na novembrovom galakoncerte k päťdesiatim rokom Fešákov,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #hospitalizácia #Petr Novotný

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...