Halle Berry je opäť slobodná! Súd ukončil jej tretie manželstvo

Americká herečka Halle Berry a francúzsky herec Olivier Martinez sú rozvedení.

30.12.2016 14:00
Olivier Martinez a Halle Berry Foto: ,
Olivier Martinez a Halle Berry na archívnej snímke.
debata

Stalo sa tak po tom, ako rodák z Paríža umožnil bývalej partnerke, aby v dokumentoch vystupovala ako žiadateľka o rozvod. Podľa kalifornských zákonov totiž môže požiadať o rozvod iba jeden z manželov, pričom obaja podali vlastné žiadosti hneď po sebe.

Herečka sa obrátila na súd pre oficiálne ukončenie manželstva vlani 26. októbra, no o deň neskôr podal svoju žiadosť aj Martinez. Obaja vtedy uviedli ako dôvod neprekonateľné rozdiely. Podľa aktuálnych rozvodových dokumentov sa 50-ročná rodáčka z Clevelandu v Ohiu a rovnako starý Martinez dohodli na spoločnej starostlivosti o ich trojročného syna Macea. Majetkové záležitosti však nateraz nevyriešili.

Dvojica sa zoznámila v roku 2010 počas nakrúcania snímky Žralok zabijak (2012). Zosobášili sa v júli 2013, pričom v októbri toho istého roka sa im narodil spomínaný syn Maceo. Herečka má okrem toho aj osemročnú dcéru Nahlu, ktorej otcom je kanadský model Gabriel Aubry. V minulosti boli jej manželmi aj bejzbalový hráč David Justice a spevák Eric Benét. Martinez bol zas v rokoch 2002 až 2007 partnerom speváčky Kylie Minogue.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Halle Berry #Olivier Martinez

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...