Jana Lieskovská strávi silvestrovský večer v divadle

Slovenská herečka a speváčka Jana Lieskovská strávi posledný večer tohto roka na divadelných doskách. „Budeme hrať na Novej scéne komédiu Pi čaj, miláčik!“ uviedla.

31.12.2016 12:01
Jana Lieskovská Foto:
Herečka Jana Lieskovská na archívnom zábere.
debata

Atraktívna hnedovláska nepatrí podľa vlastných slov medzi tých, ktorí by radi žúrovali. „Nie som ten typ, že by som sa na Silvestra strašne tešila a odrátavala čas do polnoci. Už mám aj celkom veľa rokov, niekedy mi je dlho už aj do tej dvanástej… Posledné dva roky som ale strávila Silvester v divadle a to je celkom príjemné. Na Silvestra je vždy to predstavenie iné. Vždy hráme komédiu a veľa sa smejeme, vždy si tam každý dodá niečo vlastné, navzájom sa prekvapujeme a diváci sú veľmi uvoľnení. Je tam zakaždým veľa improvizácie, oveľa viac fórikov a vtípkov. To k tomu Silvestru patrí. No a keď dohráme, zostaneme spolu v divadle, aj minulý rok sme boli spolu, videli sme ohňostroj a bola som s ľuďmi, ktorých mám veľmi rada. Bolo to veľmi príjemné,“ prezradila Lieskovská.

Na nasledujúci rok si zatiaľ herečka nerobí veľké plány. „Je to šialené, ale vždy mám pocit, že už len niečo dokončím a potom budem mať strašne veľa voľna a vždy sa mi to tak zaplní, že si radšej ani nejaké veľké plány nerobím. Keď si ich aj urobím, vždy sa mi to zmení, takže uvidím, čo príde. Ak budem mať trošku viac času, rada by som upriamila viac pozornosť na šansóny, ktoré občas spievam vo V-klube. Chcela by som trošku viac spievať. V zásade však nie som ten typ, ktorý by si polroka dopredu hovoril, čo bude kedy robiť. Veci mi prichádzajú tak nejako prirodzene v správnom čase. Aj som tak nastavená, že to tak má byť a keď ma stretne niečo zaujímavé, tak sa na to upriamim – či už je to hra alebo príde nejaký koncert či iná spolupráca,“ uviedla 33-ročná rodáčka z Považskej Bystrice.

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #Jana Lieskovska #Silvester

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...