Sajfa, Haasová, ale aj Rottrová! V roku 2016 mierili k oltáru. Kto ešte?

Nielen zahraniční, ale aj domáci prominenti kráčali počas minulého roka k oltáru. Viete, ktorým z nich zneli svadobné zvony?

02.01.2017 11:40
Katarína Štumpfová s manželom Borisom Foto:
Tanečnica Katarína Štumpfová s manželom Borisom na zábere z Instagramu.
debata
  • Česká speváčka Marie Rottrová sa 7. júna po tretí raz vydala. Jej manželom sa stal dlhoročný partner Milan Říha. Obrad sa uskutočnil v tajnosti v kostole v Neratove v Orlických horách.
  • 16. júna sa po druhý raz oženil český hudobník Aleš Brichta. Päťdesiatsedemročný bývalý frontman metalovej kapely Arakain si vzal za manželku Poľku Joannu Pawliszyn.
  • 16. júna uzavreli manželstvo slovenská herečka a speváčka Zuzana Haasová a jej dlhoročný partner Martin Kostka.
  • 30. júna sa konala svadba českého hudobníka Ondřeja Brzobohatého Gregora a Miss World 2006 Taťány Kuchařovej. Dvojica si povedala áno v kostole na pražskom Strahove. Svadba 33-ročného umelca a 29-ročnej modelky a herečky prišla po troch rokoch randenia, pričom preňho je to už druhé manželstvo.
  • V druhej polovici augusta vstúpili do stavu manželského slovenská herečka Andrea Kerestešová a český hudobník Mikoláš Růžička z formácie Republic of Two. Rodáčka z Hlinného, ktorá s muzikantom tvorí pár približne tri roky, sa rozhodla prijať jeho priezvisko.
  • 3. septembra si po siedmich rokoch randenia vymenili manželské sľuby slovenský moderátor Matej „Sajfa“ Cifra a televízna redaktorka Veronika Ostrihoňová. Civilný obrad sa uskutočnil v bratislavskom Zichyho paláci, pričom druhý svadobný obrad sa konal o týždeň neskôr na českom zámku Herálec.
  • 1. októbra sa po druhý raz vydala česká topmodelka Tereza Maxová. Štyridsaťpäťročná rodáčka z Pardubíc si vzala za manžela tureckého podnikateľa Buraka Oymena, s ktorým má dve deti.
  • 8. októbra sa zosobášili slovenská speváčka Kristína a jej dlhoročný priateľ a manažér Marián Kavulič. Áno si povedali v košickom kostole Krista Kráľa.
  • V októbri sa rozhodli spečatiť svoj vzťah aj slovenská herečka a autorka Vlastina Svátková a jej český partner Jiří Kounický.
  • 29. októbra si sľúbili vernosť slovenská speváčka Zdenka Predná a hudobník Oskar Rózsa. Súkromný obrad sa uskutočnil v Evanjelickom kostole v Banskej Štiavnici, odkiaľ 32-ročná interpretka pochádza. Dvojica spolu vychováva syna Oskara, ktorý sa narodil vlani vo februári.
  • Koncom roka sa vydala slovenská tanečnica a choreografka Katarína Štumpfová, ktorá sa dostala do povedomia verejnosti predovšetkým účinkovaním v šou Let's Dance. Áno povedala partnerovi Borisovi Jakešovi. Presný dátum svadby ani miesto konania nie sú známe.
debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #rok #rok 2016 #prominenti

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...