Mrcha z Melrose Place opäť na odvykačke? Cítim sa skvelo, odkazuje

Herečka Heather Locklear mala v minulosti početné problémy so závislosťou. Už štyrikrát bola pacientkou odvykacieho centra. A malo sa tak stať piatykrát.

05.01.2017 00:00
Heather Locklear Foto: ,
Herečka Heather Locklear na archívnom zábere.
debata

Informovali o tom začiatkom roka americké médiá, no samotná herečka im následne poskytla vyjadrenie, v ktorom vyjadrila stav spokojnosti a nového začiatku v jej živote. „Cítim sa skvelo a robím kroky, aby som obohatila a zlepšila môj život,“ napísala bývalá hviezda seriálu Melrose Place vo vyhlásení. Doplnila však tiež, že momentálne sa snaží „vyriešiť určité problémy, aby sa mohla naplno vrhnúť do roka 2017“. Toto vyjadrenie teda nevnieslo do celej záležitosti veľa svetla.

Locklear sa v minulosti liečila z problémov s depresiou, ale tiež pre užívanie návykových látok a liekov proti bolesti. V septembri minulého roka ju mali hospitalizovať pre otravu mixom alkoholu a drog. Jej rodičia vtedy vydali vyhlásenie, že ich 55-ročná dcéra „nie je v ohrození života a bude v poriadku“.

Blondínka sa naposledy verejnosti prihlásila prostredníctvom záberu na Instagrame, keď na druhý sviatok vianočný zverejnila záber so svojím psom.

debata chyba
Viac na túto tému: #kauza #odvykačka #stav #centrum #Heather Locklear

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....