Továreň na peniaze? Mladá Kardashianka zarába milióny, zatienila sestry

Jej popularita trvá už nejaký ten piatok. A najmladšia členka televízneho klanu Kardashianovcov s ňou dokáže skvelo pracovať.

05.01.2017 00:00
debata
Kylie Jenner na zábere, ktorý zverejnila na... Foto: Instagram
Kylie Jenner na zábere, ktorý zverejnila na Instagrame. Kylie Jenner na zábere, ktorý zverejnila na Instagrame. Ide o fotografiu z kampane na jej kozmetickú líniu, ktorá jej zarába milióny.

Reč je, samozrejme, o Kylie Jennerovej – osemnásťročnej celebrite a najmladšej sestre početnej rodiny známej z televízneho formátu aj sociálnych sietí. Ako píše americká verzia magazínu Forbes, Kylie sa za uplynulý rok stala druhou najbohatšou členkou rodiny, keď sa jej za rok podarilo zarobiť viac ako 18 miliónov dolárov.

Vďaka za to patrí megaúspešnej kozmetickej línii, ktorú uviedla mladá podnikateľka na trh. Jej kolekcia rúžov a leskov na pery údajne priniesla na ziskoch za uplynulý rok sedemcifernú sumu. Okrem toho je Kylie Jenner tiež tvárou kolekcie odevov, ktoré propaguje spoločne so sestrou Kendall a pridáva sa k tomu časť ďalších aktivít a tiež tučné honoráre za účasť na rôznych súrkomných akciách.

Napriek tomu sa však mladá dáma stále nemôže rovnať svojej sestre Kim Kardashianovej – najslávnejšej členke rodiny. Podľa Forbes bol jej zárobok na pracovných aktivitách za rok 2016 odhadovaný na 51 miliónov dolárov.

Zvyšok rodiny, mama Kris Jenner, sestry Kendall Jenner a Kourtney a Khloe Kardashianové sa museli uspokojiť s výrazne nižšími príjmami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Forbes #zárobok #milión #Kylie Jenner

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....