Ciara stiahla ďalšiu žalobu, ktorú podala na exsnúbenca Futurea

Americká r'n'b speváčka Ciara stiahla žalobu za ohováranie, ktorú podala vlani na svojho bývalého snúbenca, rappera Futurea.

08.01.2017 07:00
Ciara Foto: ,
Speváčka Ciara na archívnom zábere.
debata

Ako informoval portál TMZ, 31-ročná interpretka požiadala o zrušenie žaloby na súde vo Fulton County v štáte Georgia, pričom ju už opätovne nemôže obnoviť.

Rodáčka z texaského Austinu, ktorá má s 33-ročným raperom dvojročného syna Futurea Zahira Wilburna, podala na neho vo februári žalobu za ohováranie a urážku na cti odvolávajúc sa na jeho vyhlásenia pre médiá a statusy na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, v ktorých spochybňoval jej materinské schopnosti. Chcela, aby sa na verejnosti nevyjadroval k ich rodinnému životu a aby vymazal všetky tweety, v ktorých ho spomenul. Navyše žiadala o odškodné 15 miliónov dolárov.

Rodák z Atlanty na jej obvinenia zareagoval v apríli protižalobou, v ktorej uviedol, že hudobníčkinu reputáciu nemohol poškodiť, pretože v uplynulých rokoch jej kariéra stagnovala a už nie je relevantnou interpretkou.

Vo svojej žalobe vtedy požiadal, aby o ňom Ciara nešírila lži, zaplatila jeho právne výdavky a tiež bližšie nešpecifikované odškodné. Speváčka neskôr v októbri stiahla časť žaloby pojednávajúcej o urážke na cti.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #stiahnutie #Ciara #Future

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...