Katarína Hasprová: Tento sen sa jej zatiaľ nesplnil

Slovenská speváčka Katarína Hasprová má od malička blízko k tancu.

11.01.2017 00:00
Katarína Hasprová Lýra 50 Foto: ,
Speváčka Katarína Hasprová.
debata

„Milujem tanec, od malička som ho študovala, vyskúšala som rôzne tanečné štýly, ľudový aj moderný, všetko možné,“ povedala. I keď sympatickej interpretke podľa jej slov najviac imponujú temperamentné rytmy, na parkete sa vraj nebráni ani pomalým tancom. „Milujem najmä rýchly tanec, ale zatancujem si aj valčík alebo slaďáky,“ uviedla Hasprová.

Okrem tanca vraj speváčka vždy túžila vedieť aj dobre lyžovať. Tento sen sa jej však nikdy nesplnil. „Napriek tomu, že som veľký milovník zimy a snehu a vždy som strašne chcela vedieť lyžovať, nikdy som sa k tomu veľmi nedostala. Už na škole nám totiž hovorili, že keď si na lyžiach zlomíme nohu, nedajú nám zápočet z tanca, tak som sa k lyžiam nikdy poriadne nedostala. Iba ako malá, vtedy sme chodili lyžovať s rodinou. Dnes by som teda ten kopec určite nezišla nejako perfektne a už sa s odstupom času lyží aj trošku bojím. Je totiž pravda, že na javisku potrebujem mať tie nohy celé. V zime preto uprednostňujem skôr bežky alebo rýchlu chôdzu,“ poznamenala 44-ročná Bratislavčanka, ktorá sa onedlho chystá pracovne do Českej republiky.

„Idem skúšať nový muzikál Rebecca. Je to úspešný titul, hrá sa vo svete, mal premiéru aj na Broadwayi. Budem v ňom mať veľmi zaujímavú rolu, stvárnim takú divnú, záhadnú ženu, ktorá na záver predstavenia spácha jeden trestný čin – podpáli dom. Takúto rolu som ešte nehrala… Je tam zároveň veľmi zaujímavá hudba a budeme hrať naživo s veľkým orchestrom, takže pôjde zas o peknú skúsenosť. Premiéru by sme mali mať v marci,“ uviedla Hasprová.

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #lyžovanie #Katarína Hasprová

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...